Jennifer Montana (soția lui Joe Montana) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Jennifer Montana este un fost model, actriță și femeie de afaceri. Este mai bine cunoscută ca soția fostului fotbalist american Joe Montana. Este un fost jucător american de fotbal profesionist care a fost fundas în Liga Națională de Fotbal. Mai mult, Jennifer este a treia soție quarterback-ul Hall of Fame Joe Montana. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Jennifer Montana Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jennifer Montana? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Jennifer Montana Age

Câți ani are Jennifer Montana? Ziua ei de naștere cade pe 7 iulie 1958. Are 62 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați.

Jennifer Montana Soț și copii

Cine este soțul Jennifer Montana? Este căsătorită cu Joe Montana. L-a cunoscut pe Joe în timp ce cei doi lucrau la o reclamă Schick. Cuplul s-a căsătorit în 1985. Au patru copii: Alexandra Whitney (n. 10 octombrie 1985), Elizabeth Jean (n. 20 decembrie 1986), Nathaniel „Nate” Joseph (n. 3 octombrie 1989) și Nicholas Alexander (n. 28 aprilie 1992).

Ambii fii ai săi au jucat fotbal la liceul De La Salle. Nate a devenit un agent liber neprelucrat din West Virginia Wesleyan (după ce s-a transferat de la Notre Dame și Universitatea din Montana), la fel ca și Nick, agent gratuit neprelucrat de la Universitatea Tulane (după ce s-a transferat de la Universitatea din Washington și Colegiul Mt. San Antonio).

Citește și: Jacqueline Titone (soția Adam Sandler) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Jennifer Montana Wikipedia

Jennifer MontanaWiki / Bio
Nume realJennifer Montana
PoreclăJennifer
Faimos ca1. Fostul model

2. Soția lui Joe Montana

Vârstă62 de ani
Zi de nastere7 iulie 1958
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1. Alexandra Whitney

2. Elizabeth Jean

3. Nathaniel Joseph

4. Nicholas Alexander

Soț / SoțieJoe Montana
Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Valoarea netă a Jennifer Montana

Care este valoarea netă a Jennifer Montana? Ea locuiește în San Francisco. Mai mult, soțul său și-a pus la vânzare în 2009 proprietatea de 49 de milioane de dolari, 500 de acri (2,0 km2) în Calistoga, California, care a fost redusă la 35 de milioane de dolari în ianuarie 2012. Deține cai și produce vin sub eticheta Montagia. Valoarea ei netă este în milioane.

Citește și: Teresa Terry (Soția Todd Chrisley) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Cariera Jennifer Montana

Jennifer Montana este un fost model. A apărut în emisiunea de televiziune „Acasă și familie” în 2017. A debutat la televizor în 1998 când a apărut emisiunea TV Sports Illustrated Swimsuit’99. Mai târziu, în același an, a apărut în „Aventurile cu Kanga Roddy” ca Miss Lisa.

Fapte despre Jennifer Montana

  1. Jennifer Montana a ales să facă o operație care a avut succes și a reușit să se întoarcă la fotbal și să-și continue cariera.
  2. Ea este activă pe platformele de socializare și are un fan decent urmărind acolo.
  3. Soțul ei Montana a fost căsătorit de trei ori.
  4. În 1974, s-a căsătorit cu iubita sa din orașul natal, Kim Moses, în al doilea semestru la Notre Dame.
  5. Au divorțat trei ani mai târziu.

Citește și: Alexi Ashe (Soția lui Seth Meyers) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found