MacKenzie Bezos (soția lui Jeff Bezos) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

MacKenzie Bezos este un cunoscut romancier american, miliardar și filantrop de risc. Este mai bine cunoscută ca fosta soție a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon și Blue Origin. În prezent, MacKenzie este a treia cea mai bogată femeie din lume. Ea a fost director executiv al Bystander Revolution, o organizație anti-bullying pe care a fondat-o, din 2014. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, măsurători ale corpului, valoare netă a lui MacKenzie Bezos. , Familia, Cariera și multe altele despre ea.

MacKenzie Bezos Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este MacKenzie Bezos? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui MacKenzie Bezos? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

MacKenzie Bezos Age

Câți ani are MacKenzie Bezos? Ziua ei de naștere cade pe 7 aprilie 1970. Are 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în San Francisco, California, S.U.A.

Familia MacKenzie Bezos

Numele tatălui și al mamei MacKenzie Bezos nu sunt cunoscute. Tatăl ei era planificator financiar. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit Școala Hotchkiss din Lakeville, Connecticut, în 1988.

Citește și: Anne Steves (soția lui Rick Steves) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Căsătorie, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Wiki MacKenzie Bezos

MacKenzie BezosWiki / Bio
Nume realMacKenzie Scott
PoreclăMacKenzie Bezos
Faimos ca1. Femeie de afaceri

2. Soția lui Jeff Bezos

Vârstă50 de ani
Zi de nastere7 aprilie 1970
Locul naşteriiSan Francisco,

California, S.U.A.

Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii4
Soț / SoțieJeff Bezos
Valoarea netăaproximativ 62 miliarde USD (USD)

Soț MacKenzie Bezos

Cine este soțul lui MacKenzie Bezos? Era căsătorită cu Jeff Bezos. Au patru copii, trei fii și o fiică adoptate din China. Divorțul lor de proprietate comunală în 2019 l-a lăsat pe MacKenzie cu acțiuni Amazon de 35,6 miliarde USD, în timp ce fostul ei soț a păstrat 75% din acțiunile Amazon ale cuplului.

Valoarea netă a MacKenzie Bezos

Cât costă valoarea netă a lui MacKenzie Bezos? În iulie 2020, Scott a anunțat că a donat 1,7 miliarde de dolari către 116 organizații non-profit, cu accent pe egalitatea rasială, egalitatea LGBTQ +, democrația și schimbările climatice. În decembrie 2020, Scott a anunțat că a donat încă 4,15 miliarde de dolari. În total, donațiile sale caritabile din 2020 au totalizat 5,8 miliarde de dolari.

Citește și: Lucinda Southworth (Soția Larry Page) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Ea este cea de-a 22-a cea mai bogată persoană din lume, în mare parte datorită acordului de divorț de 38 de miliarde de dolari. O lună mai târziu, ea a semnat Giving Pledge, angajându-se să dea cel puțin jumătate din averea sa carității. În iulie 2020, Scott a fost clasat pe locul 22 cu cea mai bogată persoană din lume de Forbes, cu o valoare netă estimată la 36 miliarde de dolari. Până în septembrie 2020, Scott a fost numită cea mai bogată femeie din lume; până în decembrie 2020, valoarea ei netă era estimată la 62 miliarde de dolari. În cursul anului 2020, Scott a donat peste 6 miliarde de dolari pentru cauze filantropice.

Fapte MacKenzie Bezos

  1. MacKenzie Bezos și-a scris romanul de debut, Testarea lui Luther Albright, în 2005.
  2. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  3. Ea a fondat Bystander Revolution, în 2014.
  4. Al doilea ei roman, Traps, a fost publicat în 2013.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte