Taeil (NCT) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Valoare netă, Prietena, Viața timpurie, Fapte

Moon Tae-il (Hangul: 문태일) online mai cunoscut sub numele de Taeil (Hangul: 태일) este un cântăreț sud-coreean. El a ajuns la stele ca vocalist principal al NCT U și NCT 127. Numele său de utilizator Instagram este, 2taeil2. Mai mult, NCT (엔시 티), un acronim pentru „Neo Culture Technology”, este un nou concept de grup de băieți. Acestea sunt descrise ca având un număr nelimitat de membri.

Grupul are în prezent 23 de membri și este format din Taeyong, Taeil, Johnny, Yuta, Kun, Doyoung, Ten, Jaehyun, WinWin, Jungwoo, Lucas, Mark, Xiaojun, Hendery, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, YangYang, Shotaro, Sungchan , Chenle și Jisung. NCT promovează în diferite subunități. Subunitățile actuale sunt: ​​NCT U, NCT 127, NCT Dream și WayV. Sunt sub SM Entertainment. Reglați biografia și explorați mai multe despre Taeil’s Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Întâlnirile, Prietena, Afacerea, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea Taeil

Cât de înaltă este Taeil? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Taeil este estimată la 5 picioare 9 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 67 Kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Taeil Bio, Age & Early Life

Câți ani are Taeil? Ziua lui de naștere cade pe 24 septembrie 1990. Are 30 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Seul, Coreea de Sud. El deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte. Numele real al lui Taeyong este Moon Tae-il. Conform calificărilor sale educaționale, a absolvit Școala de Arte Performante din Seul.

Taeil-înălțime

Taeil Wiki

TaeilWiki / Bio
Nume realMoon Tae Il (문태일)
PoreclăTaeil (태일)
Faimos caVocalist
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere24 septembrie 1990
Locul naşteriiSeul, Coreea de Sud
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-28-42 inci
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Taeil Affair & Girlfriend

Cine este iubita lui Taeil? El este singur în aceste momente. Mai mult, tipul ideal al lui Taeil: „Cineva care mă poate învăța, mă poate conduce și îmi va suplini defectele”. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Taeil-net-worth

Valoare netă Taeil

Care este valoarea netă a lui Taeil? A învățat Aikido (arta marțială japoneză modernă) când era la școala elementară. El își admiră cel mai mult mama. Valoarea sa netă este estimată la 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Taeil

  1. Artiști preferați: SHINee, Kim Bum Soo.
  2. Educație: liceul științific din Seul
  3. Dimensiunea pantofului: 250 mm
  4. Secret corporal: pielea bebelușului
  5. Aprecieri: cer senin
  6. Poziția NCT: prospețime
  7. Nu-i place: dureri musculare
  8. Motto: „Fii relaxat sau liber”.
  9. Aș dori să schimbați corpul cu Doyoung pentru o zi, deoarece Doyoung are picioare puternice
  10. Melodii preferate: Bobby Kim - Mama

Citește și: Taeyong (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afacere, Valoare netă, Viață timpurie, Prietena, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found