Elliot Page (Actor) Biografie, Wiki, Gay, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Partener, Soț, Carieră, Vârstă, Fapte

Elliot Page este un actor și producător canadian. A devenit cunoscut pentru rolul său din serialul de film și televiziune Pit Pony. Actorul nominalizat la premiul Oscar Elliot Page, cunoscut anterior ca Ellen Page, va continua să joace rolul unei femei în serialul de succes Netflix The Umbrella Academy. El a ieșit ca transgender în decembrie 2020. Mai mult, Page a ieșit public ca femeie homosexuală în februarie 2014. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, sex biologic, soț / soție, măsurători corporale ale lui Elliot Page, Valoare netă, familie, carieră și multe altele despre el.

Elliot Page este gay?

Care este genul biologic al lui Elliot Page? Potrivit paginii wiki, Page a ieșit public ca femeie gay în februarie 2014 în timpul unui discurs la Campania pentru Drepturile Omului. Ulterior, ea a ieșit ca transgender în decembrie 2020, anunțând noul său nume ca Elliot Page. El și-a specificat pronumele în timp ce el / el și ei / ei și a dezvăluit noul său nume, Elliot Page. Soția sa, Emma Portner, și-a exprimat sprijinul pentru el în aceeași zi, pe contul ei de Instagram, spunând că este „atât de mândră” de Page. Netflix a scris pe Twitter: „Atât de mândru de super-eroul nostru! Te iubim Elliot! ”

Înălțimea și greutatea paginii Elliot

Cât de înaltă este Elliot Page? El se află la o înălțime de 5 ft 5 in sau 1,65 m sau 165 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 34-28-37 țoli. Poartă și sutien. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă mărită de 5 SUA.

Valoarea netă a paginii Elliot

Cât costă valoarea netă a lui Elliot Page? Actoria este principala sa sursă de venit. A jucat pentru prima dată în camera de filmat în 1997, la vârsta de zece ani, în rolul Maggie Maclean în filmul de televiziune CBC Pit Pony. Va continua să joace rolul unei femei în serialul de succes Netflix The Umbrella Academy. Valoarea sa netă este estimată la peste 12,5 milioane de dolari (USD).

Elliot Page Soț, partener și soție

Cine este soțul lui Elliot Page? În ianuarie 2018, Page și-a anunțat public căsătoria cu dansatoarea și coregrafa Emma Portner. Mai mult, cuplul a binecuvântat, nu a binecuvântat încă cu niciun copil.

Elliot Page Favorites

  • Actor preferat: Johnny Depp
  • Actrițe preferate: Angelina Jolie
  • Film (e) preferat (e): NA
  • Regizori favoriti: NA
  • Mâncare preferată: italiană, burger, cartofi prăjiți
  • Băutura preferată: Cola
  • Fructul preferat: piersici, Pitanga
  • Ținută preferată: necunoscută
  • Parfum preferat: necunoscut
  • Destinație preferată: Hong Kong și Sousse
  • Culoarea preferată a lui Elliot Page: Iris, purpuriu deschis
  • Muzician preferat: NA

Biografia lui Elliot Page

Pagina ElliotWiki / Bio
Nume realEllen Grace

Philpotts-Page

PoreclăPagina Elliot
Faimos caActor, producător
Vârstă33 de ani
Zi de nastereHalifax, Nova Scotia,

Canada

Gen biologicTrans
Locul naşteriiHalifax, Canada
Semnul nașteriiPiese
Naţionalitatecanadian
SexualitateGay
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaEmma Portner
Valoarea netăaproximativ 12,5 milioane USD (USD)

Familia Elliot Page

Care este numele biologic al lui Elliot Page? Numele său de naștere este Ellen Grace Philpotts-Page. A crescut în Halifax, Nova Scoția. Numele mamei sale este Martha Philpotts, profesor și tatăl Dennis Page, designer grafic. A absolvit Școala Shambhala în 2005.

Citește și: Teddy Quinlivan (model transgender) Bio, iubit, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, măsurători corporale, fapte

Elliot Page Age

Câți ani are Elliot Page? Ziua lui de naștere cade pe 21 februarie 1987. În prezent, are 33 de ani. Semnul său zodiacal este Piese. S-a născut în Halifax, Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Citește și: Stella Ritter (Transgender) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sex, Iubit, Valoare netă, Date

Elliot Page Carieră

Elliot Page a câștigat un premiu pentru tinerii artiști și pentru roluri recurente în Trailer Park Boys, în 2002. Unele dintre filmele sale notabile sunt, ReGenesis, Hard Candy pentru care a câștigat Premiul Asociației Criticilor de Film Austin pentru cea mai bună actriță. Descoperirea sa cinematografică cu rolul principal în filmul Juno al lui Jason Reitman, în 2007. Mai mult, din 2019, a interpretat-o ​​pe Vanya Hargreeves în serialul The Umbrella Academy de pe Netflix.

Fapte despre pagina Elliot

  1. Elliot Page, cunoscută anterior sub numele de Ellen Page, a mulțumit susținătorilor din comunitatea trans pentru că l-a ajutat în călătoria sa către „în sfârșit să iubesc pe cine sunt suficient pentru a-mi urmări sinele autentic”.
  2. El practică un stil de viață vegan.
  3. El a devenit un purtător de steag pentru comunitatea LGBTQ de la Hollywood, în 2014.
  4. Page a participat la o școală budistă în tinerețe și a practicat meditația și yoga.
  5. Pagina a găzduit Saturday Night Live pe 1 martie 2008.
  6. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  7. El și-a oferit vocea pentru comediile TV animate The Simpsons și Family Guy.
  8. Este foarte apropiat de partenerul său.
  9. Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de actorie.
  10. Bucătăria sa preferată este italiana.

Citește și: JayR Tinaco (actor transgender) Biografie, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, iubită, valoare netă, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found