Fero Fahima (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Fero Fahima este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Conceptul de faimă s-a schimbat considerabil în ultimele decenii și în lumea de astăzi nu este neobișnuit ca tinerii superstaruri să se nască din mass-media online. O astfel de vedetă emergentă este adolescentul Fero Fahima, cel mai bine cunoscut pentru videoclipurile sale dramatice din punct de vedere TikTok. Are milioane de adepți sub contul său TikTok. A reușit să-i farmece pe telespectatori din toată America și are o bază destul de mare de fani și pe arena internațională. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Fero Fahima!

Fero Fahima Age

Câți ani are Fero Fahima? Ziua lui de naștere cade pe 31 martie 1994. Are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Fero Fahima Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Fero Fahima? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Fero Fahima este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 65 kg sau 147 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Fero-Fahima-înălțime-și-greutate

Citește și: Anna Shumate (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Fero Fahima Wiki

Fero FahimaWiki / Bio
Nume realFero Fahima
PoreclăFero
Faimos caTikTok Star, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere31 martie 1994
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,82 m (6 ft 2 in)
Greutateaproximativ 65 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Fero Fahima Prietena

Cine este iubita lui Fero Fahima? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Fero Fahima este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Mai mult, el este binecuvântat cu fiice numite Aaliyah și Ava.

Fero-Fahima-fapte

Citește și: Sienna Casas (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Carieră, Valoare netă, Date

Fero Fahima Net Worth

Cât costă valoarea netă a Fero Fahima? De asemenea, el este bine conectat cu alte vedete de pe internet ale epocii sale și chiar a încărcat online videoclipuri cu eforturile lor comune. Fero Fahima este un produs al formulei de faimă de astăzi - talent natural, aspect atrăgător, personalitate fermecătoare, cunoștințe despre cum să gestionezi conversațiile în social media și, desigur, cunoașterea internetului! Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Fero Fahima

Numele tatălui și al mamei lui Fero Fahima nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fero Fahima Fapte

  1. Fero Fahima iubește să joace fotbal.
  2. A acumulat peste 170 de milioane de like-uri sub contul său TikTok.
  3. El a început să primească faimă majoră în aplicația TikTok (cunoscută anterior ca Musical.ly) la mijlocul anului 2020, unde a câștigat de atunci peste un milion de fani.
  4. Este un utilizator îndrăgostit de social media și și-a folosit farmecul înnăscut pentru a-i atrage pe fani.
  5. A început să posteze videoclipuri pe TikTok și a început încet să construiască o bază de fani consistentă.

Citește și: Jace Randolph (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found