Stormi Webster Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Tată, Mamă, Frați, Fapte

Cine este Stormi Webster? Este mai bine cunoscută ca primul copil născut al starului realității Kylie Jenner și rapperul Travis Scott. Mama ei și-a păstrat sarcina secretă timp de nouă luni. După ce Kylie a postat prima fotografie a lui Stormi nou-născut pe Instagram, a doborât un record de Instagram pentru like-uri când a eclipsat 13 milioane. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, tatăl mamei, frații și multe alte fapte despre copilărie ale lui Stormi Webster.

Stormi Webster Bio, vârstă, tată, mamă și părinți

Câți ani are Stormi Webster? Ziua ei de naștere cade pe 1 februarie 2018. În prezent, are 2 ani. S-a născut în Los Angeles, CA. Semnul ei de naștere este Vărsător. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei ei este Kylie Jenner, care este o personalitate faimoasă și a ajuns la faimă după ce a apărut pe E! serial TV de realitate Keeping Up with the Kardashians alături de celebra ei familie. A lucrat ca ambasador de marcă pentru revista Seventeen și ca model de pistă pentru linia Hello Kitty a lui Forever 21. În 2017, ea și-a lansat propria linie Kylie Cosmetics și a câștigat vânzări de 420 milioane dolari în decurs de 18 luni. Numele tatălui lui Stormi este Travis Scott, un rapper american care a fost semnat la Epic Records și la producția muzicală GOOD a lui Kanye West, Very G.O.O.D. Bătăi. Și-a lansat EP-ul de debut intitulat Owl Pharaoh în mai 2013. În plus, Stormi Webster este nepoata lui Kris și Caitlyn Jenner. Verii ei includ Dream, North, Saint și Chicago West.

Stormi Webster Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Stormi Webster? Este prea mică, iar înălțimea și greutatea ei exacte nu sunt în domeniul public. Înălțimea sa este de aproximativ 2 ft în aceste momente. Cântărește în jur de 12 kg sau 26 lbs. Are ochi și păr negri.

Stormi WebsterWiki / Bio
Nume realStormi Webster
PoreclăStormi
Faimos caFiica lui Kylie Jenner și a rapperului Travis Scott
Vârstă2 ani
Zi de nastere1 februarie 2018
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 2 ft
Greutateaproximativ 12 kg (26 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofuluiN / A
TatăTravis Scott (Rapper)
MamăKylie Jenner (Reality Star)
FratiiDream, North, Saint și Chicago West.
BunicăKris și Caitlyn Jenner
Valoarea netăN / A

Fapte despre Stormi Webster

  1. Kylie Jenner și rapperul Travis Scott, fiica Stormi, sunt active în conturile de socializare.
  2. Are 227 K de urmăritori sub contul ei de Instagram, din august 2020.
  3. Unchiul ei este rapperul Kanye West.
  4. S-a născut la Cedars Sinai, același spital cu copiii lui Kim, Kourtney și Rob.
  5. Kylie a anunțat nașterea fiicei sale înainte de Super Bowl pe 4 februarie 2018.
  6. Contul de Instagram Stormi Webster este completat cu imagini de familie, tată și mamă.

În concluzie

Primul copil al starului reality Kylie Jenner și rapperul Travis Scott. Tatăl și mama ei au început să se întâlnească cu un an înainte de naștere. Rozul este culoarea ei preferată. Recent a sărbătorit alături de mama și tatăl ei.

Citește și: Kylie Jenner (Model) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Valoare netă, Iubit, Wiki, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found