Clarence White (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Clarence White este o vedetă americană de Instagram și o personalitate de social media. Cei care au auzit de Hayes Grier ar ști câtă faimă a câștigat băiatul la doar 27 de ani! În ceea ce privește restul, trebuie să trăiești sub stâncă dacă nu ai auzit de el. Clarence White este o personalitate din rețelele sociale care a ajuns la faimă și distincție după ce a postat imagini și videoclipuri sub contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre Clarence White despre el!

Clarence White Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Clarence White? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 66 Kg sau 134 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Clarence White Age

Câți ani are Clarence White? Ziua lui de naștere cade pe 8 decembrie 1993. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Bronx, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Clarence White Prietena

Cine este iubita lui Clarence White? Este legat romantic de regina Naija. Duo-ul a început să se întâlnească în 2018. Au rămas însărcinate cu primul lor copil în august în același an și au întâmpinat un fiu pe nume Legend Lorenzo în ianuarie 2019.

Citește și: Austin White (Instagram Star) Biografie, vârstă, înălțime, greutate, măsurători corporale, iubit, valoare netă, fapte

Clarence White Wiki

Clarence WhiteWiki / Bio
Nume realClarence White
PoreclăClarence
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere8 decembrie 1993
Locul naşteriiBronx, NY
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 66 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Clarence White Net Worth

Care este valoarea netă a lui Clarence White? El își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria sa de actualizări instantanee. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,5 milioane USD (USD).

Citește și: BeastEater (Instagram Star) Vârstă, Bio, Iubit, Înălțime, Greutate, Măsurători ale corpului, Wiki, Fapte

Clarence White Carieră

Clarence White a devenit proprietarul afacerii companiei de îmbrăcăminte Designed By White, care combină îmbrăcămintea de stradă cu moda înaltă. El este mai bine cunoscut pentru fanul său uriaș, care urmărește Instagram, unde peste 3,1 milioane de adepți se adaptează actualizărilor sale de modele, stil de viață și modă.

Familia Clarence White

Numele tatălui și al mamei Clarence White nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Clarence White

  1. Soarta lui Clarence White pentru vedetă a fost pecetluită.
  2. Viața sa s-a schimbat dramatic când a început să ruleze imagini pentru Instagram.
  3. După exemplul următor, și el a început să încarce videoclipuri pe imagini și în scurt timp a devenit o stea de la sine.
  4. Nu mai devreme, Clarence s-a regăsit peste tot - pe YouTube, Instagram, Twitter, Facebook și Snapchat.
  5. Canalul său YouTube este destul de popular în rândul publicului și al spectatorilor.

Citește și: Tarayummy (Instagram Star) Iubit, Întâlniri, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte