Amy Coney Barrett (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Amy Coney Barrett este un avocat, jurist și academic american care va servi drept judecător asociat al Curții Supreme a Statelor Unite. Ea a nominalizat-o la al șaptelea circuit în 2017, de către președintele Donald Trump. A fost nominalizată la Curtea Supremă pentru a-l înlocui pe regretatul Ruth Bader Ginsburg, în septembrie 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele ale lui Amy Coney Barrett. Fapte despre ea.

Amy Coney Barrett Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Amy Coney Barrett? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Amy Coney Barrett Net Worth

Care este valoarea netă a lui Amy Coney Barrett? Cariera politică este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 256.000 USD (USD).

Citește și: Marie Yovanovitch (politician) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Soț, Vârstă, Valoare netă, Familie, Fapte

Amy Coney BarrettWiki / Bio
Nume realAmy Coney Barrett
PoreclăAmy
Faimos caPolitician
Vârstă48 de ani
Zi de nastere28 ianuarie 1972
Locul naşteriiNew Orleans, LA
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii7
Soț / SoțieJesse M. Barrett
Valoarea netăaproximativ 256.000 $ (USD)

Amy Coney Barrett Soț

Cine este soțul lui Amy Coney Barrett? În 1999, Barrett s-a căsătorit cu colegul său absolvent de facultate de drept Notre Dame, Jesse M. Barrett. Cuplul locuiește în South Bend și are șapte copii, dintre care doi au fost adoptați din Haiti, unul în 2005 și unul după cutremurul din Haiti din 2010.

Amy Coney Barrett Bio, vârstă și familie

Câți ani are Amy Coney Barrett? Ziua ei de naștere cade pe 28 ianuarie 1972. Are 48 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în New Orleans, LA. Este cea mai mare dintre șapte copii și are cinci surori și un frate. Tatăl ei, Michael Coney, a lucrat ca avocat pentru Shell Oil Company, iar mama ei, Linda, a fost profesoară de liceu și casnică. Barrett este de origine franceză. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Corrine Brown (politician) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, copii, soț, fapte

Amy Coney Barrett Carieră

Amy a fost redactorul revistei Notre Dame Law Review în timp ce frecventa facultatea de drept la Universitatea Notre Dame. A absolvit prima în clasa ei. A predat drept la Notre Dame câțiva ani și a fost onorată de trei ori ca profesor al anului. Barrett a făcut primul din cele două jurământuri pe 26 octombrie. Se așteaptă să o facă pe a doua pe 27 octombrie, când va lua oficial banca.

Fapte despre Amy Coney Barrett

  1. După liceu, Barrett a participat la Rhodes College.
  2. A petrecut doi ani ca funcționară juridică după facultatea de drept.
  3. A servit ca profesor asociat și John M. Olin Fellow în drept la Facultatea de Drept a Universității George Washington timp de un an.
  4. Ea nu s-a pronunțat niciodată direct asupra avortului, dar a votat pentru a repeta o provocare reușită a legii privind notificarea părinților din Indiana în 2019.
  5. Ea a fost crescută în comunitatea creștină de parașerici Oameni de laudă.

Citește și: Lindsey Graham (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found