Megan Deluca (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Megan Deluca, o tânără din SUA, se descurcă bine atât în ​​lumea dansului, cât și în cea a social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Megan Deluca impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative de pe TikTok și alte platforme de socializare. Are 900 de adepți K + sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Megan Deluca Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Megan Deluca? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Megan Deluca Age

Câți ani are Megan Deluca? Ziua ei de naștere cade pe 25 februarie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Philadelphia, PA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Iubitul Megan Deluca

Cine este iubitul lui Megan Deluca? Modelul fierbinte și superb Megan Deluca este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Heidi Klum (Model) Vârstă, Wiki, Bio, Afaceri, Iubit, Soț / soție, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Fapte

Megan Deluca Wiki

Megan DelucaWiki / Bio
Nume realMegan Deluca
PoreclăMegan
Faimos caModel
Vârstă22 de ani
Zi de nastere25 februarie 1998
Locul naşteriiPhiladelphia, PA
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Megan Deluca Net Worth

Care este valoarea netă a lui Megan Deluca? La o vârstă fragedă, Megan Deluca și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD).

Citește și: Cara Delevingne (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Sexualitate, Valoare netă, Fapte

Megan Deluca Fapte

  1. Megan Deluca are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Najila Trindade (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found