Lali Esposito (Singer) Wiki, Biografie, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Iubit, Carieră, Familie, Fapte

Lali Esposito este bine cunoscută pentru cântăreața, compozitorul, actrița, dansatorul și modelul argentinian. A fost purtător de cuvânt pentru numeroase mărci, fie independent, fie împreună cu colegii ei de trupă Teen Angels. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul ei Instgaram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, întâlnirile, relația, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Lali Esposito.

Lali Esposito Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lali Esposito? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Lali Esposito Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Lali Esposito? Ziua ei de naștere cade pe 10 octombrie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea argentiniană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Buenos Aires, Argentina. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Lali-Esposito-age

Citește și: Post Malone (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Lali Esposito Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul lui Lali Esposito? A avut o relație cu Santiago Mocorrea din 2017 până în 2020. A avut și relații cu actorii Peter Lanzani și Mariano Martínez.

Lali Esposito Wiki

Lali EspositoWiki / Bio
Nume realLali Esposito
PoreclăLali
Faimos cacântăreț compozitor,

actriță, dansatoare și model

Vârstă29 de ani
Zi de nastere10 octombrie 1991
Locul naşteriiBuenos Aires, Argentina
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateargentinian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSantiago Mocorrea
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Lali Esposito Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Lali Esposito? Datorită cântării, aprobărilor de marcă, contractelor de pistă și blogging-ului, tânărul renumit model a adunat o cantitate considerabilă de avere.

Se estimează că valorează 200.000 de dolari. S-ar putea să nu o includă pe lista milionarilor, dar se presupune că valoarea ei netă va crește pe măsură ce îmbătrânește în afaceri. Locuiește la casa părinților ei din Buenos Aires, Argentina, împreună cu frații. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Lali-Esposito-fapte

Citește și: Chief Keef (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Copii, Prietena, Soție, Familie, Carieră, Fapte

Lali Esposito Fapte

  1. Lali Esposito are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  3. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  4. Pe lângă faptul că are unul dintre cele mai fierbinți corpuri, Lali Esposito este irezistibil de atractiv.
  5. Are trăsături ascuțite și o piele frumoasă.
  6. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Rico Nasty (Singer) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Fiu, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found