Anne Steves (soția lui Rick Steves) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Căsătorie, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Cine este Anne Steves? Este o asistentă americană, activistă și mai bine recunoscută ca fiind soția lui Rick Steves. Mai mult, soțul ei, Rick Steves, este un scriitor, autor, activist și personalitate de televiziune american. Filozofia sa de călătorie îi încurajează pe oameni să exploreze zone de destinații mai puțin turistice și să se scufunde în modul de viață al oamenilor locali. S-au întâlnit cu câțiva ani înainte ca cuplul să-și lege nodul unul cu celălalt. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu doi copii pe nume Andy și Jackie. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, înălțimea, greutatea, vârsta, căsătoria, soțul, copiii, valoarea netă a Annei Steves și multe altele despre ea.

Anne Steves Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Anne Steves? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Anne Steves Age

Câți ani are Anne Steves? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. În prezent, ea are peste 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Statele Unite.

Anne StevesWiki / Bio
Nume realAnne Steves
PoreclăAnne
Faimos caSoția lui Rick Steves
Vârstă50 de ani
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-29-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiAndy și Jackie
Soț / soțRick Steves
Valoarea netăAproximativ 300.000 USD (USD)

Anne Steves Căsătorie, soț și copii

Cine este soțul Annei Steves? Este căsătorită cu Rick Steves. Steves este din strămoși norvegieni. A fost căsătorit cu Anne Steves până în 2010, când au divorțat. Sunt părinții a doi copii adulți. Fiul lor, Andy Steves, a urmat urmele tatălui său și și-a înființat propria companie de turism, Weekend Student Adventures Europe, și a scris Andy Steves: Europe: City-Hopping on a Budget. Steves petrece aproximativ o treime din fiecare an în Europa cercetând ghiduri și filmând emisiuni TV. Casa lui se află încă în Edmonds, Washington, unde locuiește din 1967.

Valoarea netă a Annei Steves

Care este valoarea netă a Annei Steves? A fost asistentă medicală și activistă socială. După căsătorie, ea atrage privirile media. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Fapte despre Anne Steves

  1. Wiki și Bio: Nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public.
  3. Soțul ei, Steves este un creștin luteran activ.
  4. El susține teologia eliberării.
  5. A vorbit la bursa luterană pentru pace.
  6. Pentru a recunoaște „serviciul său remarcabil pentru biserică și societate”, Institutul Luther, afiliat al Seminarului teologic luteran de la Gettysburg, i-a acordat Premiul Wittenberg.
  7. Casa sa se află încă în Edmonds, Washington, unde locuiește din 1967.
  8. De asemenea, soțul ei nu este atât de activ pe platformele de socializare.

Citește și: Jill Biden (soția Joe Biden) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found