James Wright (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

James Wright este un star american TikTok, cel mai bine cunoscut pentru dansul și filmul său de comedie. În prezent, a câștigat peste 2 milioane de adepți pentru contul său „jameswrightt” TikTok. El a câștigat o faimă suplimentară după ce a devenit membru al „The Hype House”.

Mai mult decât atât, contul TikTok, care este, de asemenea, numele unei case reale în care influențatorii TikTok, Instagram și YouTube s-au reunit pentru a locui în Los Angeles. Conținutul lor distractiv a câștigat peste 15 milioane de adepți. În ianuarie 2020, grupul a semnat cu agenția de talente WME. Aranjamentul de locuit a fost creat de Thomas Petrou și Chase Hudson. La sfârșitul anului 2019, au postat un videoclip cu numeroși membri ai grupului agățați în jurul unei scări roz care a primit peste 2 milioane de vizualizări.

James Wright Age

Vârsta lui James Wright are 17 ani. Este cântăreț și chitarist. El și-a lansat piesa originală „Drowning” pe pagina sa SoundCloud în mai 2020. În plus, El și fratele său geamăn Jack sunt ambii personalități The Hype House.

James Wright Prietena

În prezent nu se întâlnește cu nimeni și este concentrat în totalitate pe cariera sa. Mai mult decât atât, este bun prieten cu mai mulți utilizatori TikTok, precum Charli D'Amelio, Avani Gregg și Addison Rae, pentru a numi doar câțiva. De multe ori colaborează cu ei pentru videoclipurile sale TikTok și imaginile de pe Instagram.

Familia James Wright

Familia sa este formată din mama, tatăl și frații săi. S-a născut pe 29 martie 2003, în California, Statele Unite. Are un frate geamăn numit Jack, care este o senzație TikTok, precum și un membru al grupului social, The Hype House. Are milioane de adepți sub contul său TikTok. În ceea ce privește educația, a urmat liceul Great Oak. În timpul școlii sale, a participat și la multe competiții de atletism.

Citește și: Kaylee Halko (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

James Wright Carieră

Vorbind despre cariera sa, James Wright și-a lansat cariera prin intermediul platformelor de socializare. În 2015, prin Instagram, a început să împărtășească imagini din viața sa de zi cu zi, în special momentele petrecute cu fratele și prietenii săi. Apoi, după un timp, și-a creat un cont în aplicația de sincronizare a buzelor TikTok, primul său videoclip fiind „I-am prins vorbind și nu știam că se despart unul de celălalt”. În prezent, are milioane de adepți sub contul său TikTok.

James s-a alăturat, The Hype House și a început să facă videoclipuri de dans de grup cu membrii grupului, inclusiv Charli D'Amelio, Chase Hudson, Avani Gregg și Addison Rae.

James Wright Net Worth

Cât valorează James Wright? Valoarea sa netă este estimată în jurul valorii de 500-900K USD. El stă pe o înălțime de 5 picioare 7 inci înălțime și cântărește în jur de 65 Kg.

Citește și: Lauren Kettering (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

James Wright Wiki & Bio

Wiki / Bio
Nume realJames Wright
PoreclăJames
Vârstă17 ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

29 martie 2003
ProfesieTikTok Star, YouTuber,

Influencer pe rețelele sociale

Renumit pentruAnimator pe TikTok care

a devenit un fenomen cu

peste 3,4 milioane de adepți

Locul naşteriiCalifornia
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacBerbec
Reședința curentăCalifornia, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 65 Kg

Lire sterline: 143 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-32-46 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Jack Wright

Sora: Niciuna

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Prietena / ÎntâlniriSingur
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul Great Oak
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500-900K USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Favorită
Culoare preferataViolet
Actrita preferataEmma Watson
Bucătăria preferatăItaliană
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriDans, Cânt, Gimnastă
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

James Wright Fapte

  • Gemenii James și fratele său Jack, au împlinit 17 ani pe 29 martie 2020, ceea ce îi face să fie cei mai tineri membri într-una dintre cele mai mari case din lume TikTok.
  • Odată, James face un tort de ziua de naștere pentru tatăl său.
  • În afară de apariția regulată în videoclipurile TikTok ale fiilor lor, părinții Wright fac întotdeauna strigăte copiilor lor pe IG.
  • James s-a clasat în top opt în națiune pentru sărituri cu prăjina și aruncarea la picioare. James ’IG spune că se află pe echipa de atletism a liceului său, în iulie 2019.
  • Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare precum Instagram.
  • El este și un foarte iubit.

Citește și: Jack Wright (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Carieră, Prietena, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found