Eiza Gonzalez Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afaceri, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Eiza Gonzalez este o cunoscută actriță și compozitoare mexicană. Ea a susținut rolul de vedetă pentru rolul ei de debut în rolul de Lola Valente în telenovela muzicală mexicană Lola, érase una vez și a jucat mai târziu în rolul principal al Clara Molina în drama adolescenței Nickelodeon Sueña conmigo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Eiza Gonzalez Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Eiza Gonzalez? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Eiza Gonzalez? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Eiza Gonzalez Bio, Age & Early Life

Câți ani are Eiza Gonzalez? Ziua ei de naștere cade la 30 ianuarie 1990. Are 31 de ani. Deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Caborca, Mexic. Numele mamei sale este un model numit, Glenda Reyna și tatăl, Carlos González. Tatăl ei a murit într-un accident de motocicletă când avea 12 ani; a citat moartea tatălui ei ca o puternică influență în cariera ei. Conform educației sale, a absolvit doi ani de curs de trei ani la școala de actorie a Televisa.

Eiza-Gonzalez-înălțime

Eiza Gonzalez Affair, Boyfriend & Dating

Cine este iubitul lui Eiza Gonzalez? Ea este singură în aceste momente. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Pepe Diaz din 2011 până în 2013, apoi a dat-o cu co-starul From Dusk Till Dawn D.J. Cotrona din 2014 până în 2016. În 2018, ea s-a întâlnit cu Josh Duhamel. S-a întâlnit cu Timothée Chalamet în 2020.

Eiza Gonzalez Wiki

Eiza GonzalezWiki / Bio
Nume realEiza González Reyna
PoreclăEiza Gonzalez
Faimos caActriţă
Vârstă31 de ani
Zi de nastere30 ianuarie 1990
Locul naşteriiCaborca, Mexic
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
IubituleListe1. Pepe Diaz

2. D.J. Cotrona

3. Josh Duhamel

4. Timothée Chalamet

SoțulN / A
Valoarea netă32 milioane USD (USD)

Eiza Gonzalez Net Worth

Cât costă Eiza Gonzalez? În 2012, a preluat un rol de telenovelă în Amores Verdaderos. A renunțat la școala de actorie în 2007, când a obținut primul său rol de telenovelă pe Lola, érase una vez. Valoarea sa netă este estimată la 32 de milioane de dolari (USD).

Eiza-Gonzalez-fapte

Citește și: Isabella Alexander (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Eiza Gonzalez Carieră

Eiza Gonzalez a studiat actoria la M&M Studio, o școală de actorie din Mexico City, condusă de celebra actriță, până în 2004. În noiembrie 2013, a fost anunțată ca membru al distribuției pentru producătorul Robert Rodriguez. González a fost purtător de cuvânt pentru numeroase mărci.

Eiza Gonzalez Fapte

  1. Eiza Gonzalez are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 2 milioane de adepți + pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. González a semnat un acord cu EMI Televisa pentru a-și înregistra propriul album ca artist solo la sfârșitul anului 2008.

Citește și: Lulu Lambros (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found