Riley Lewis (Instagram Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte

Riley Lewis este o actriță și vedetă americană din rețelele sociale. Este cunoscută mai ales pentru contul ei de Instagram, unde are milioane de adepți. Ea își prezintă în mod regulat silueta curbă și seducătoare acolo. Într-un interval foarte scurt de timp, ea a depășit milioane de adepți. Ea interpretează personajul Quinn în popularul serial web Chicken Girls. În plus, serialul se învârte în jurul problemelor legate de experiența adolescenților, inclusiv un cuplu tween cu dragoste majoră. Episodul premier a depășit 6 milioane de vizionări în decurs de o lună de la lansare. Serialul a avut premiera pe 5 septembrie 2017. Link în bio!

Riley Lewis Înălțime și greutate

Cât de înaltă este steaua Instagram, Riley Lewis? Are o înălțime de 5 ft 5 inci sau altceva 1,65 m sau 165 cm. Este cunoscută mai ales pentru contul ei de Instagram. Corpul ei condiționat este cel mai mare atu al ei. Este o ciudată de fitness care cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Semnul ei de naștere este Capricornul. Poartă o cană de sutien de 33 B. Dimensiunile corpului ei sunt de 34-26-28 țoli. În plus, are ochi căprui închis și are părul blond.

Riley LewisWikipedia
Nume realRiley Lewis
Vârstă17 ani
Înălţime5 ft 5 in (1,65 m)
Greutate55 Kg (121 lb)
Statisticile figurii34-26-28 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Mărimea pantofului7 SUA
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
IubituleTayson Madkour
Naţionalitateamerican
EtincitateAmestecat
Valoarea netăAproximativ 300.000 USD

Riley Lewis Age & Bio

Câți ani are Riley Lewis? În prezent, are 17 ani. S-a născut pe 24 decembrie 2002 în Arizona. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Iubitul Riley Lewis

Cine este actualul iubit al lui Riley Lewis? A început să se întâlnească cu Tayson Madkour în 2019. Cuplul a dat multe informații în domeniul public și își păstrează viața personală secretă. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Familia Riley Lewis

Este foarte apropiată de familia ei. Tatăl ei este inginer în construcții, iar mama este designer de rochii. Are și frați. Are o soră pe nume Madison și fratele ei Dakota. A fost crescută în California.

Riley Lewis Valoare netă și carieră

Cât costă valoarea netă a vedetei Instagram Riley Lewis? Valoarea ei este estimată la aproximativ 300.000 de dolari. Câștigă o sumă bună de bani de la agenții de publicitate și sponsori. De asemenea, a plătit pentru postările sale Instagram plătite. Ea s-a ridicat la stele în aplicația musical.ly. Primul ei videoclip musical.ly a inclus piesa „Roses” de The Chainsmokers. În afară de aceasta, ea conduce, de asemenea, un canal YouTube cu numele propriu, unde a postat videoclipuri cu provocări și diverse vloguri.

Fapte despre Riley Lewis

  1. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei îndrăznețe și superbe.
  2. Ea împărtășește frecvent poze cu iubitul ei și arată o legătură adorabilă a lor cu lumea.
  3. Rozul este culoarea ei preferată.
  4. În afară de Instagram, ea își conduce și canalul de YouTube pe nume.
  5. Are 520.000 de abonați sub canalul său din august 2020.
  6. Încarcă tutoriale de machiaj, videoclipuri de dans și alte provocări farse și recenzează videoclipuri pe canalul ei.
  7. Cel mai vizionat titlu al ei este „This or That | Riley Lewis ”, care a acumulat peste 3.966.342 de vizualizări și peste 64.000 de aprecieri.
  8. Ea este un ciudat de fitness și este o persoană entuziastă la sală.
  9. Este foarte apropiată de tatăl ei.
  10. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found