Cleo Rose Elliott (Fiica lui Sam Elliott) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Părinți, Fapte

Cleo Rose Elliott este un model, cântăreț și muzician american cu sediul în Malibu, California. Este cunoscută mai ales ca fiica actorilor Sam Elliott și Katharine Ross. A devenit membru al „Societății Americane de Compozitori, Autori și Editori” (ASCAP), unde și-a cunoscut primul producător de muzică. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, soția, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Cleo Rose Elliott.

Cleo Rose Elliott Bio, vârstă, timpuriu și părinți

Câți ani are Cleo Rose Elliott? Ziua ei de naștere cade pe 17 septembrie 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Malibu, California, SUA. Numele tatălui său este Sam Elliott și mama pe nume Katharine Ross. Tatăl și mama ei au numit-o, în 1984. Ross a jucat în Butch Cassidy and the Sundance Kid, în care Elliott a avut un rol foarte mic în 1969, dar cei doi nu s-au mai întâlnit și au început să se întâlnească până în 1978, când ambii au jucat în The Legacy .

Cleo Rose Elliott Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Cleo Rose Elliott? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Cleo Rose Elliott? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 36 BB.

Citește și: Grace Hyland (Mat Stevenson Daughter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Valoare netă, Fapte

Cleo Rose Elliott Wiki

Cleo Rose ElliottWiki / Bio
Nume realCleo Rose Elliott
PoreclăCleo Rose
Faimos caFiica actorilor Sam Elliott

și Katharine Ross

Vârstă36 de ani
Zi de nastere17 septembrie 1984
Locul naşteriiMalibu, California
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 BB
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului12,5 (SUA)
IubituleRandy Christopher Bates
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Cleo Rose Elliott Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Cleo Rose Elliott? Ea a fost instruită în elementele de bază ale cântatului. Crescând, a învățat să cânte la instrumente și ulterior a primit instruire de la „Joanne Barron / D.W. Brown Acting Studio ’și cantautorul Charity Chapman. Cleo și-a lansat apoi albumul de debut în 2008. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 de dolari (USD).

Citește și: Allie Rebelo (Fiica lui Jeremy Bieber) Wiki, Bio, Vârstă, Părinți, Valoare netă, Fapte

Cleo Rose Elliott Afaceri, soție și întâlniri

Cine este soțul Cleo Rose Elliott? Nu este încă căsătorită. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea a fost legată romantic de Randy Christopher Bates, un artist și muzician talentat.

Cleo Rose Elliott Fapte

  1. Cleo a crescut în Malibu.
  2. De asemenea, a lucrat ca model pentru o scurtă perioadă de timp.
  3. Odată își înjunghia mama cu foarfece și chiar amenințase că o va ucide.
  4. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  5. Mama lui Cleo Rose Elliott, Katharine Ross este o actriță americană de film, scenă și televiziune.
  6. Premiile ei includ o nominalizare la Oscar, un premiu BAFTA și două premii Globul de Aur. Originară din Los Angeles, Ross și-a petrecut cea mai mare parte a vieții timpurii în zona golfului San Francisco.

Citește și: Jocelyn Howard (Fiica lui Ron Howard) Wiki, Bio, Vârstă, Frați, Înălțime, Greutate, Părinți, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found