Melissa Womer (fosta soție Jim Carrey) Wiki, Bio, Vârstă, Divorț, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Melissa Womer este o actriță și producătoare de film americană. Este cunoscută mai ales pentru rolul de chelneriță din magazinul de comedie din filmul Omul pe lună. În afară de aceasta, este cunoscută și sub numele de fosta soție a lui Jim Carrey, un comedian proeminent. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, divorț, soț, soț, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Melissa Womer.

Melissa Womer Age

Câți ani are Melissa Womer? Ziua ei de naștere cade pe 8 iulie 1960. Are 60 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite.

Melissa Womer Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Melissa Womer? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 65 kg sau 132 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Melissa Womer Soț, căsătorie și divorț

Cine este soțul Melissei Womer? Lucra la Comedy Store ca chelneriță, l-a cunoscut pe Jim Carrey, în 1986.

Cuplul a legat nodul la un hotel din Santa Monica, California, la 28 martie 1987. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii numiți, Jane Erin Carrey, care s-a născut la 6 septembrie 1987. Au divorțat la 11 decembrie 1995.

Citește și: Julie Lauren Curtis (fosta soție a lui Trace Adkins) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Melissa Womer Wiki

Melissa WomerWiki / Bio
Nume realMelissa Womer
PoreclăMelissa
Faimos ca1. Actriță

2. Producător de film

3. Fosta soție a lui Jim Carrey

VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastere8 iulie 1960
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 65 kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiJane Erin Carrey
SoțulJim Carrey
Valoarea netă13 milioane USD (USD)

Melissa Womer Net Worth

Care este valoarea netă a lui Melissa Womer? Ea a primit o sumă de 3,5 milioane de dolari SUA ca soluție de divorț. La opt ani după divorț, ea a primit 7 milioane de dolari SUA în numele fiicei sale. Valoarea sa netă este estimată la peste 13 milioane de dolari (USD).

Citește și: Brittany Brees (Soția lui Drew Brees) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Melissa Womer Bio, Family & Early Life

Numele tatălui și al mamei Melissei Womer nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Melissa Womer Fapte

  1. Melissa Womer a sprijinit-o imens pe Carrey în timp ce încerca să-și stabilească cariera de comediant.
  2. În afară de actriță, este și scriitoare și producătoare de profesie și a contribuit și la o mână de emisiuni TV în aceste funcții.
  3. A devenit bunică când fiica ei Jane a născut copilul lui Alex Santana, Jackson Riley.
  4. În 1997, ea a realizat mockumentary Cops Real Stories of the Donut Men.
  5. În timpul universității, Melissa Womer a făcut slujbe ciudate, cum ar fi să scrie glume pentru o emisiune radio de dimineață în Kansas City.

Citește și: Elena Moussa (soția lui Greg Gutfeld) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found