Zuleika Bronson (Fiica lui Charles Bronson) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Zuleika Bronson este bine cunoscută ca fiica regretatului actor Charles Bronson. A fost un actor american care a fost adesea distribuit în roluri de ofițeri de poliție, luptători de armă sau vigilenți în linii de complot orientate spre răzbunare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, tatăl, mama, frații, cariera și multe altele despre ea.

Zuleika Bronson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Zuleika Bronson? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Zuleika Bronson Age

Câți ani are Zuleika Bronson? S-a născut în 1972. Are 48 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui său este Charles Bronson, iar numele mamei este Jill Ireland. Are și frați. Numele fraților ei sunt Tony Bronson, Katrina Holden Bronson, Suzanne Bronson, Val McCallum, Jason McCallum, Paul McCallum. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Cosima Thomasina Diamond (Fiica lui Nigella Lawson) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fapte

Zuleika BronsonWiki / Bio
Nume realZuleika Bronson
PoreclăZuleika
Faimos caFiica actorului

Charles Bronson

Vârstă48 de ani
Zi de nastere1972
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Zuleika Bronson Boyfriend

Cine este iubitul lui Zuleika Bronson? În același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Nicky Trebek (Fiica lui Alex Trebek) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Zuleika Bronson Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Zuleika Bronson? La o vârstă fragedă, Zuleika Bronson și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talent cu publicul țintă. Datorită conținutului său creativ și aparținând unei familii bogate, ea s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). În plus, tatăl lui Zuleika Bronson, Charles Bronson, avea o valoare netă de 65 de milioane de dolari și a fost cel mai bine plătit actor din vremea sa.

Fapte despre Zuleika Bronson

 1. Wiki și Bio: Zuleika Bronson are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
 2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
 3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
 4. Bunicii ei sunt Walter Buchinsky, Mary Valinsky, Dorothy Ireland și Jack Ireland.
 5. Unchii ei sunt Roy Buchinsky și John Ireland.
 6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
 7. Este un iubitor de animale de companie avid.
 8. Prima căsătorie a tatălui său, Charles Bronson, a fost cu Harriet Tendler, pe care a cunoscut-o când amândoi erau actori începători în Philadelphia.
 9. Bronson a fost căsătorită cu mama lui Zuleika Bronson, care a fost actriță engleză Jill Ireland din 5 octombrie 1968, până la moartea sa în 1990.
 10. O cunoscuse în 1962, când era căsătorită cu actorul scoțian David McCallum.
 11. La acea vreme, Bronson i-ar fi spus: „Mă voi căsători cu soția ta”.
 12. Bronsonii locuiau într-un grand conac Bel Air din Los Angeles cu șapte copii: doi prin căsătoria sa anterioară, trei de către ea (dintre care unul a fost adoptat) și doi de-ai lor, Zuleika și Katrina, din care a fost adoptată .
 13. După ce s-au căsătorit, ea a interpretat-o ​​deseori pe doamna sa principală și au jucat împreună în cincisprezece filme.
 14. Pentru a menține o familie apropiată, ei îi încărcau pe toți și îi duceau oriunde aveau loc filmările, astfel încât să poată fi toți împreună.
 15. Ei au petrecut timp într-o fermă colonială pe o suprafață de 260 de acri (1,1 km2) în West Windsor, Vermont, unde Irlanda a crescut cai și a oferit pregătire pentru Zuleika, astfel încât să poată performa la nivelurile superioare ale prezentării de cai.
 16. Ferma Vermont, „Zuleika Farm”, a fost numită pentru singurul copil biologic dintre ei.
 17. La sfârșitul anilor 1980, până la mijlocul anilor 1990, Bronson a petrecut în mod regulat vacanțe de iarnă în vacanță cu familia sa în Snowmass, Colorado.
 18. La 18 mai 1990, în vârstă de 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân, Jill Ireland a murit de boală la casa lor din Malibu, California.
 19. În decembrie 1998, Bronson s-a căsătorit pentru a treia oară cu Kim Weeks, fost angajat al Dove Audio, care a ajutat la înregistrarea Irlandei în producția cărților sale audio.
 20. Cuplul a fost căsătorit timp de cinci ani până la moartea lui Bronson, în 2003.

Citește și: Harper Spade (David Spade Daughter) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte