Doc Antle (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Afacere, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Doc Antle este un antrenor american de animale, operator de grădină zoologică privată și conservator. El a devenit important pentru contul TikTok, unde împărtășește conținut legat de videoclipuri despre animale, stil de viață și comedie. El este fondatorul Myrtle Beach Safari, un sanctuar bine cunoscut pentru animale sălbatice situat în Myrtle Beach. În afară de acesta, el este un om blând și, de asemenea, fondator și director al Institutului pentru specii extrem de periclitate și rare (T.I.G.E.R.S.) din Myrtle Beach, Carolina de Sud și Myrtle Beach Safari, un tur care trece prin instalație. În ciuda acestui fapt, el este un conservator auto-descris și este directorul executiv al Fondului pentru specii rare, care finanțează proiecte de conservare din întreaga lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre el!

Doc Antle Înălțime și greutate

Cât de înalt este Doc Antle? Înălțimea sa este estimată la 5 picioare 8 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg. Are ochi negri și culoarea părului este gri.

Doc Antle Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Doc Antle? Ziua lui de naștere cade la 1 martie 1960. Are 60 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Arizona. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele său real este Mahamayavi Bhagavan Antle. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Antle a fost, de asemenea, implicat în producția a trei documentare: Super Cat de Nat Geo Wild.

Citește și: Ryderjamesss (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Doc Antle Wiki

Doc AntleWiki / Bio
Nume realMahamayavi Bhagavan Antle
PoreclăDoc Antle
Faimos caSocial Media Star
VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastere1 martie 1960
Locul naşteriiSalinas, California,

Statele Unite

Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 75 Kg
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiGri
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulNecăsătorit
CopiiN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)
Doc-Antle-înălțime-și-greutate

Doc Antle Soție, aventură și copii

Cine este soțul lui Doc Antle? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Doc Antle este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Citește și: Oliver Moy (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Doc Antle Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Doc Antle? În 2008, Suryia și Roscoe, un orangutan și un câine orfan de căpușe albastre au apărut la Oprah Winfrey Show din Chicago. În timpul documentarului Netflix Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, Joe Exotic. Valoarea sa netă este estimată la 2 milioane USD (USD), începând cu 2021.

Doc Antle Fapte

  1. Doc Antle este foarte activ pe platformele de socializare.
  2. A apărut pentru prima dată pe TikTok la mijlocul anului 2018.
  3. A câștigat peste 1,4 milioane de adepți pe pagina sa TikTok.
  4. Antle a fost unul dintre crescătorii privați în documentarul de televiziune Netflix din 2020, Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  6. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Alessya Farrugia (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found