Diego Martir (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Cine este Diego Martir? El este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Este binecunoscut ca creatorul de conținut Comedy și videoclipuri scurte și distractive din contul său TikTok. El a susținut celebritatea pentru că a postat videoclipuri de stil pe contul său auto-intitulat. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Diego Martir și multe altele despre el!

Diego Martir Înălțime și greutate

Cât de înalt este Diego Martir? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Diego Martir Age

Câți ani are Diego Martir? Ziua lui de naștere cade pe 24 decembrie 2003. În prezent, are 16 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în El Salvador. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Diego MartirWiki / Bio
Nume realDiego Martir
PoreclăDiego
Faimos caInstagram Star, Social Media Star
Vârstă16 ani
Zi de nastere24 decembrie 2003
Locul naşteriiEl Salvador
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 39-30-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Diego Martir Prietena

Cine este iubita lui Diego Martir? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Diego Martir Net Worth

Care este valoarea netă a lui Diego Martir? A început să crească pe social media în 2017. Urmează o carieră în actorie și modeling. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 700.000 de dolari (USD).

Fapte despre Diego Martir

  1. El și-a programat primul spectacol din Los Angeles și se întâlnește și salută pentru evenimentul Dangerously Emotional Los Angeles din noiembrie 2019.
  2. A devenit parte a turneului Boys of Summer 2018.
  3. S-a alăturat grupului social Clubhouse FTB în 2020.
  4. Are și frați.
  5. În octombrie 2018, prietenii săi Sebastian Moy și Jesse Underhill în octombrie 2018.
  6. A fost distribuit în seria Brat Attaway General.

Citește și: Troy Zarba (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found