Chyler Leigh (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Familie, Carieră, Fapte

Chyler Leigh (n. 10 aprilie 1982) este un model, cântăreț și actriță american. Și-a crescut faima pentru rolul de actorie din „Hall Pass” în anul 1996. Unele dintre lucrările sale includ „Kinetic City Super Crew”, „Kickboxing Academy”, „Saving Graces”, „Not Another Teen Movie”, „Window Wonderland” ”Și„ Supergirl ”. Ea a postat o fotografie pe contul ei de Instagram unde a acceptat că aparține LGBTQ, recent, în 2020.

Mai mult, când era mai tânără, înainte de a primi un diagnostic oficial, a avut crize de depresie debilitantă despre care nu a vorbit niciodată. A crescut într-un mediu în care nu era capabilă să vorbească, așa că și-a pus o scoică și a tăcut.

Potrivit site-ului ei oficial, ea a scris: „În adolescență și în anii 20 am experimentat cicluri intense de manie și depresie. Aș avea oscilații majore, totul despre mine supraîncărcat: aș acționa nesăbuit; Aș dormi doar două ore pe noapte; Am simțit că nu mă pot opri din mișcare și că nu aș putea gândi rațional. Și apoi mă învârteam în jos, devenind atât de deprimat încât abia mă puteam mișca sau vorbi. A fost debilitant. În timpul minusurilor mele, aveam și crize de iritabilitate - atât de mult m-am enervat sau m-am enervat. Totul a fost mărit. Mă simțeam atât de scăpat de sub control și, mult timp, mă auto-medicam cu alcool, pentru a putea fi amorțit ”.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

În prezent, vârsta lui Chyler Leigh are 39 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 6 inci înălțime. Cântărește în jur de 57 kg sau 126 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-37 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B. În plus, are ochi negri și părul brun închis.

Chyler Leigh Net Worth

Cu toate acestea, este greu de estimat pe Chyler Leigh valoarea netă pentru moment. Cu toate acestea, un lucru, cu care putem fi de acord cu toții, este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea din Chyler Leigh de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este de mirare că Chyler Leigh se ridică treptat la vedete, pentru a deveni una dintre cele mai bune actrițe din industrie. La fel ca în 2020, Chyler Leigh’s valoarea netă este estimat la aproximativ 3 milioane USD.

Chyler Leigh Bio & Family

Chyler Leigh s-a născut pe 10 aprilie 1982 în Charlotte, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. A crescut în Virginia. Numele tatălui său este Robert Potts și mama numită, Yvonne Norton s-a despărțit ducând la divorț. Are și frați, numele fratelui ei este Christopher Khayman Lee. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Wiki Chyler Leigh

Wiki / Bio
Nume realChyler Leigh
PoreclăChyler
Vârstă39 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

10 aprilie 1982
ProfesieActriţă
Renumit pentruPentru rolul ei actoricesc în

„Hall Pass” în anul 1996

Locul naşteriiCharlotte, Carolina de Nord, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
Etniealb
ZodiacBerbec
Reședința curentăLos Angeles, California, S.U.A.
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'6 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 57 Kg

Lire sterline: 126 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro deschis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTată: Robert Potts

Mama: Yvonne Norton

FrateChristopher Khayman Lee
Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Fost iubitNecunoscut
Iubitul actualNathan West (2002-prezent)
Soț / SoțieNici unul
Copii1. Noah Wilde West

2. Anniston Kae West

3. Taelyn Leigh West

Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul California
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritRobert De Niro
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatRegele Leu
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 3 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Filmografie Carieră1. Hall Pass (1996)

2. Kinetic City Super Crew (1997)

3. Academia de kickboxing (1997)

4. Salvarea grațiilor (1999)

5. Safe Harbor (1999)

6. M.Y.O.B. (2000)

7. 7th Heaven (2000)

8. Wilder Days (2000)

9. Not Another Teen Movie (2001)

10. Acel spectacol din anii '80 (2002)

11. Clubul fetelor (2002)

12. Practica (2003)

13. North Shore (2004)

14. Rocky Point (2005)

15. Reuniune (2005-2006)

16. Grey's Anatomy (2007-2012)

17. A 19-a soție (2010)

18. Practică privată (2012)

19. Frână (2012)

20. Window Wonderland (2013)

21. Taxi Brooklyn (2014)

22. Supergirl

23. Arrow (2017)

24. Blițul (2017)

25. Legends of Tomorrow (2017)

Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Chyler Leigh Soț și copii

În prezent, Leigh este căsătorită cu colegul ei actor Nathan West. Leigh l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Nathan West, în vârstă de 20 de ani, la vârsta de 16 ani, când amândoi au participat la audiții pentru pilotul unei serii nereușite WB intitulată, Saving Graces. De atunci, au început să se întâlnească. De fapt, cuplul a lucrat împreună și în 2000 la seria de televiziune 7th Heaven, jucând rolul prietenilor tulburi ai lui Mary Camden, Frankie și Johnnie.

Cuplul a legat nodul în Alaska, în 2002. S-au căsătorit în Alaska, înconjurați de cei mai apropiați familii și prieteni. În prezent, cuplul este binecuvântat și cu trei copii, un fiu și două fiice pe nume, Noah Wilde West, Anniston Kae West și Taelyn Leigh West.

Leigh a spus că ea și soțul ei au un pact în care persoana care ghicește corect sexul bebelușului ajunge să aleagă numele. Când era însărcinată cu primul lor copil, ea a ghicit că avea un băiat, așa că a ales prenumele și Nathan i-a dat prenumele. Pentru al doilea copil al lor, Nathan a ghicit corect că este o fată, așa că a numit-o. Al treilea copil al lor, de asemenea o fată, a fost ghicit corect de către West, iar el a ales din nou numele. Anterior, Leigh și familia ei locuiesc în Los Angeles, dar acum își împart timpul între Vancouver și Nashville.

Chyler Leigh Carieră

Vorbind despre cariera ei, Leigh și-a început cariera de actorie la o vârstă fragedă. Apoi, la vârsta de 15 ani, a debutat în lumea filmului în Academia Kickboxing din 1997. A început să găzduiască în emisiuni și modele TV locale în 2001.

Mai târziu, Leigh a însușit rolul principal în succesul de la box-office, „Not Another Teen Movie” ca „Janey Briggs”. A apărut și cu distribuția în videoclipul „Tainted Love” al lui Marilyn Manson, o melodie care a apărut în film. A fost clasată pe locul 65 în clasamentul Maxim Hot 100 Women din 2002. În același an, Leigh a fost distribuită în două seriale TV de scurtă durată: Girls Club.

Citește și: Levy Tran (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tatuaje, Valoare netă, Soț, Iubit, Fapte

Apoi, a devenit o serie obișnuită în drama juridică ABC, „Practica”, dar a fost lăsată să plece la sfârșitul sezonului din cauza reducerilor bugetare. În septembrie 2005, s-a alăturat distribuției Reunion. Leigh face muzică și cu soțul ei Nathan West, sub numele „WestLeigh”. Au interpretat coveruri și piese originale. În 2015, pentru a treisprezecea aniversare, au scris „Love Lit The Sky”.

Apoi, în octombrie 2015, Leigh a început să joace într-un rol principal în emisiunea de televiziune CBS / CW DC Comics Supergirl în rolul lui Alex Danvers, sora mai mare adoptivă a personajului titular și om de știință și agent guvernamental la DEO.

Mai mult, în 2017, a lansat single-ul „Spirit of Samba” al lui Laurent Voulzy, a fost lansat cu Leigh, Nina Miranda, Luisa Maita și Eloisia; în Franța a atins maximul cu poziția 99 a Syndicat National de l’Édition Phonographique (SNEP).

Citește și: Cassady McClincy (actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Carieră, Valoare netă, Fapte

Chyler Leigh Fapte

  • Și-a început cariera de actorie și cântând de la o vârstă fragedă.
  • De asemenea, a câștigat mai multe premii în cariera sa până în prezent.
  • Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  • Este o pasionată iubitoare de pisici.
  • Și ea este o foodie.
  • Leigh a ieșit ca membru al comunității LGBTQ +, în 2020.
  • Leigh și familia ei locuiau anterior în Los Angeles, dar acum și-au împărțit timpul între Vancouver și Nashville.
  • Ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară cu un deceniu mai devreme. în 2019.
  • Chyler și iubitul ei, care acum este soțul ei, Nathan au început să ia droguri și încet acest consum a devenit o dependență.
  • Pentru ea, gestionarea tulburării bipolare înseamnă îngrijirea mea fizică, cunoașterea declanșatorilor mei și evitarea lor, sprijinirea pe un sistem de sprijin incredibil și rămânerea deschisă și onestă atât cu medicul, cât și cu sine, astfel încât să ne putem asigura că planul de îngrijire funcționează.

Citește și: Nicolette Scorsese (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Întâlniri, Soț, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found