Rick Steves (Travel Writer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Rick Steves? Este un scriitor, autor, activist și personalitate de televiziune american. Din punct de vedere politic, Steves este membru al Partidului Democrat și a susținut public campania prezidențială a lui Hillary Clinton din 2016. Mai mult, filozofia sa de călătorie i-a motivat pe oameni să exploreze zone de destinații mai puțin turistice și să se scufunde în modul de viață al oamenilor locali. În plus, el a făcut cunoscut celebritatea pentru că a găzduit Europa lui Rick Steves, o serie de călătorii la televiziunea publică, începând cu anul 2000. Valoare netă, carieră și multe altele despre el.

Rick Steves Înălțime și greutate

Cât de înalt este Rick Steves? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și are părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Rick StevesWiki / Bio
Nume realRichard John Steves Jr.
PoreclăRick Steves
Faimos caGhiduri de călătorie
Vârstă65 de ani
Zi de nastere10 mai 1955
Locul naşteriiBarstow, California, S.U.A.
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiFiul Andy și fiica

Jackie Steves

Soț / soțieAnne Steves
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD (USD)

Rick Steves Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Rick Steves? La 20 de ani, Steves a început să predea cursuri de călătorie prin Colegiul Experimental. Steves pledează pentru călătorii independente. El este gazdă, scriitor și producător al popularului serial de televiziune publică american Rick Steves ’Europe. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 5 milioane de dolari (USD).

Rick Steves Soție și copii

Cine este soția lui Rick Steves? A fost căsătorit cu Anne Steves. A fost căsătorit cu Anne Steves până în 2010. Mai târziu, cuplul a divorțat. Mai mult, sunt părinții a doi copii adulți numiți, fiul Andy și fiica Jackie Steves. Mai târziu, a început să se întâlnească cu Shelley Bryan Wee, în decembrie 2019.

Fapte despre Rick Steves

  1. Steves petrece în apropiere o treime din fiecare an în Europa cercetând ghiduri și filmând emisiuni TV.
  2. Steves a postat pe blogul său, afirmând că va dona 1 dolar pentru fiecare 1 dolar cheltuit pe site-ul său în Ziua Inaugurării către ACLU, în 2017.
  3. El este un mare susținător al artelor și, de asemenea, a acordat 1 milion de dolari SUA în 2011 Centrului Edmonds pentru Arte.
  4. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Anne Steves (soția lui Rick Steves) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Căsătorie, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found