Zonnie Pullins (Tatăl lui Zonnique Pullins) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fiică, Soție, Valoare netă, Fapte

Zonnie Pullins este renumit pentru că a fost tatăl unei celebre cântărețe Zonnique Pullins de la soția sa Tameka Cottle. Este o cântăreață de R&B care a format o treime din grupul de fete OMG Girlz alături de Bahja Rodriguez și Breaunna Womack. De asemenea, a lucrat ca artist solo, lansând piese precum „Pretty Hustle”. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, fiica, valoarea netă, soția, familia, cariera lui Zonnie Pullins și multe altele despre el.

Zonnie Pullins Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Zonnie Pullins?El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Zonnie Pullins Age

Câți ani are Zonnie Pullins? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are peste 50 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Zonnie PullinsWiki / Bio
Nume realZonnie Pullins
PoreclăZonnie
Faimos caTatăl lui Singer

Zonnique Pullins

Vârstă50 de ani
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
Copii(3) Zonica Pullins
SoțieN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Soția lui Zonnie Pullins

Cine este soția lui Zonnie Pullins? A fost căsătorit cu Tameka Cottle. Este o cântăreață-compozitoare americană din Atlanta, Georgia. Zonnie și Cottle au, de asemenea, o fiică mai mare pe nume Zonnique. Mai mult, Cottle este acum căsătorit cu celebrul rapper cu T.I., și are și trei fii vitregi. De acum, Zonnie s-a căsătorit cu Cheryl Pullins, care lucrează în managementul de proiect. Amândoi împart doi copii.

Citește și: Sara Carbonero (soția Iker Casillas) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Zonnie Pullins Net Worth

Care este valoarea netă a lui Zonnie Pullins? Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD). Principala sa sursă de venit este cariera sa în afaceri.

Zonnie Pullins Fapte

  1. Zonnie Pullins este fiica vitregă a unui celebru muzician T.I.
  2. În prezent, locuiește împreună cu copiii și soția sa în LA, California.
  3. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  4. Înainte de căsătorie, el avea o relație cu Tameka Cottle, care este mama lui Zonnique.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  6. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Hasty Khoei (Soția lui Jacques Torres) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found