Tanner Buchanan (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Tanner Buchanan este un fenomenal actor american și star de socializare. El a susținut calitatea de star pentru rolurile sale de Leo Kirkman în drama politică ABC Designated Survivor. Recent, a devenit senzație pe internet pentru rolul său de Robby Keene în serialul Netflix Cobra Kai. Robby este acum pe fugă și nu mai are încredere în Daniel sau Johnny. Buchanan a apărut și în Designated Survivor și Fuller House. În afară de aceasta, Tanner Buchanan este, de asemenea, cunoscut pentru rolul său din serialul de televiziune Nickelodeon Game Shakers ca Mason Kendall. Pe lângă acesta, el are un fan imens care urmărește contul său de socializare.

În plus, distribuția sezonului 3 al Cobra Kai este mai mare ca niciodată. Aproape toată lumea din primele 2 sezoane revine, precum și personajele preferate de fani din Karate Kid 2. Reglați biografia și explorați mai multe despre actorul TV Tanner Buchanan.

Tanner Buchanan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Tanner Buchanan? Înălțimea lui este de 5 picioare 9 inci. Greutatea sa corporală este de 67 Kg sau 147 lbs. Are ochii căprui deschis și are părul blond.

Tanner Buchanan Age

Câți ani are Tanner Buchanan? S-a născut la 8 decembrie 1998 în Burbank, CA. Are 22 de ani. El deține naționalitatea americană.

Tanner Buchanan Prietena

Cine este iubita lui Tanner Buchanan? El este singur din 2021. Nu a rostit niciun cuvânt despre viața sa amoroasă. Își ține viața personală departe de media și de lumina reflectoarelor.

Tanner-Buchanan-bio-starsgab

Tanner Buchanan Wiki

Tanner BuchananWiki / Bio
Nume realTanner Buchanan
PoreclăTăbăcar
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere8 decembrie 1998
Locul naşteriiBurbank, CA
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Tanner Buchanan Net Worth

Cât este valoarea netă a lui Tanner Buchanan? Actoria este principala sa sursă de venit. În 2010, a făcut prima apariție la televizor, jucând un rol de copil în seria Modern Family. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Tanner-Buchanan-bio-starsgab

Citește și: Jacob Elordi (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Tanner Buchanan

Numele tatălui lui Tanner Buchanan este Steve și numele mamei, Marlona Buchanan. Are și frați. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Tanner Buchanan Fapte

  1. Tanner Buchanan a apărut în Grey’s Anatomy, Major Crimes și The Goldbergs.
  2. El este activ pe platformele de socializare.
  3. A avut roluri recurente în Girl Meets World, Game Shakers și The Fosters.
  4. În 2016, a jucat primul său rol principal la televiziune, interpretându-l pe Leo Kirkman în seria de dramă politică Designated Survivor.
  5. În 2018, a început să joace Robby Keene în seria YouTube Premium Cobra Kai.

Citește și: Aidan Gallagher (actor TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found