Tiger Woods (Golfer) Wiki, Bio, Afaceri, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Copii, Carieră, Viață timpurie, Fapte

Tiger Woods este un cunoscut jucător de golf american profesionist. Este bine cunoscut ca unul dintre cei mai mari jucători de golf din toate timpurile și unul dintre cei mai renumiți sportivi din toate timpurile. El a fost ales la Sala Golfului Famei din lume. A câștigat 15 competiții, inclusiv 5 turnee de masterat. A câștigat Masters-ul din 2019 după ce a trecut mai bine de un deceniu fără ca titlurile majore să consolideze o revenire pe care puțini credeau că este plauzibilă după ani de accidentare și scandal. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Tiger Woods!

Tiger Woods Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tiger Woods? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Tiger Woods este estimată la 6 picioare 1 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 78 kg. Are ochii maro închis și culoarea părului este maro.

Tiger Woods Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Tiger Woods? S-a născut în 1975 în Cypress, California. Are 45 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este Earl și mama numită Kultida Woods „Tida”. El este singurul lor copil și are doi frați vitregi, Earl Jr. și Kevin, și o soră vitregă, Royce, din prima căsătorie a tatălui său.

Tiger Woods Car Crash

Tiger Woods a suferit răni semnificative la picioare într-un accident de mașină, în 2020, în afara orașului Los Angeles. Conducea pe un deal curbat. Mașina a parcurs câteva sute de metri, indicând că mașina călătorea mai repede decât de obicei. Mașina a lovit mediana centrală și apoi un copac înainte de a răsturna de mai multe ori și de a se așeza în perie. Autoritățile au spus că purtarea centurii de siguranță ar fi putut salva viața lui Woods.

Mai mult, pe 26 februarie 2020, Woods a fost transferat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Woods a suferit o lungă procedură chirurgicală la nivelul piciorului drept inferior și la gleznă după ce a fost adus la spital.

Șuruburi și știfturi au fost introduse pentru a stabiliza piciorul și glezna lui Woods. În plus, traumatismele musculare și ale țesuturilor moi au necesitat o eliberare chirurgicală a învelișului muscular datorită presiunii.

Tiger-Woods-înălțime-și-greutate

Wiki Tiger Woods

Tiger WoodsWiki / Bio
Nume realEldrick Tont „Tiger” Woods
PoreclăTiger Woods
Faimos caJucător de golf
Vârstă45 de ani
Zi de nastere30 decembrie 1975
Locul naşteriiCypress, CA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 78 Kg (171 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului12,5 (SUA)
IubitaListe1. Lindsey Vonn

2. Kristin Smith

3. Erica Herman

SoțulElin Nordegren (Divorțată)
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Salariul Tiger Woods și valoarea netă

Care este valoarea netă a Tiger Woods? El a fost numit după col. Vuong Dang Phong, care era prieten cu tatăl său și a fost numit și Tiger. Când Woods avea 13 ani, a jucat în Big I. din 1989. În plus, valoarea sa netă este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD).

Afacerea Tiger Woods, soția și copiii

Cine este soția lui Tiger Woods? În noiembrie 2003, Woods s-a logodit cu Elin Nordegren, un fost model suedez. S-au căsătorit pe 5 octombrie 2004, în stațiunea Sandy Lane din Barbados și au locuit la Isleworth. Primul copil al lui Woods și Nordegren a fost o fiică născută în 2007, pe care au numit-o Sam Alexis Woods. Fiul lor, Charlie Axel Woods, s-a născut în 2009. Mai mult, cuplul a divorțat în 2010.

Tiger-Woods-fapte

Citește și: Elin Nordegren (Soția Tiger Woods) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Mai târziu, Woods a dat întâlnire cu schiorul olimpic al medaliei de aur Lindsey Vonn. S-au despărțit în mai 2015. Din noiembrie 2016 până în august 2017, Woods a fost zvonit într-o relație cu stilistul Kristin Smith. Woods a anunțat în noiembrie 2017 că are o relație cu managerul restaurantului, Erica Herman.

Cariera Tiger Woods

Tiger Woods avea 15 ani și era student la Western High School din Anaheim când a devenit cel mai tânăr campion american de amatori juniori. A început să joace golf înainte de vârsta de doi ani sub tutela tatălui său Earl Woods. În 2008, și-a revenit după o intervenție chirurgicală la genunchi pentru a câștiga Openul SUA, doar pentru a avea nevoie de o intervenție chirurgicală la genunchi din nou la scurt timp după aceea, deoarece era într-o formă atât de slabă în timpul turneului. Apoi, după un deceniu de accidentări și controverse personale, inclusiv două incidente vehiculare, a câștigat Campionatul Turului 2018 și Masters 2019.

Fapte despre Tiger Woods

  1. Tiger Woods a semnat acorduri de aprobare cu numeroase companii, inclusiv General Motors, Titleist, General Mills, American Express, Accenture și Nike.
  2. Este foarte activ pe platformele de socializare.
  3. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  4. În 2002, Woods a fost implicat în fiecare aspect al lansării SUV-ului Buick’s Rendezvous.
  5. A apărut pe lista Forbes a celor mai bine plătiți sportivi din lume.

Citește și: Paige Spiranac (Golfer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found