Dustin Poirier (MMA) Wiki, Bio, Vârstă, Soție, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Carieră, Fapte

Dustin Poirier este un cunoscut artist marțial mixt profesionist american. În prezent, luptă în divizia Lightweight pentru UFC. Poirier așteaptă cu nerăbdare să-l înfrunte pe Conor McGregor într-o revanșă a luptei din 2014 la UFC 257 pe 23 ianuarie 2021. Este fost campion interimar UFC la greutate redusă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dustin Poirier!

Dustin Poirier Înălțime și greutate

Cât de înalt este Dustin Poirier? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 70 Kg sau 155 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Familia Dustin Poirier

Câți ani are Dustin Poirier? S-a născut pe 19 ianuarie 1989, în Lafayette, Louisiana. Are 31 de ani. El deține naționalitatea americană și este de origine franceză, mai exact este de moștenire Cajun. În ceea ce privește educația, a urmat scurt timp liceul Northside, deoarece a abandonat clasa a IX-a din cauza problemelor și a luptelor de stradă.

Soția Dustin Poirier

Cine este soția lui Dustin Poirier? Este căsătorit cu Jolie Poirier. Cuplul a avut primul lor copil, Parker Noelle Poirier, pe 20 august 2016. Dustin își petrece în continuare cea mai mare parte a timpului în Lafayette cu soția sa Jolie și fiica lor, dar se antrenează la American Top Team din Florida de Sud, unde se mută înainte de lupte.

Dustin-Poirier-cu-soția-sa

Citește și: Joanna Jedrzejczyk (Artist marțial) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Logodnic, Valoare netă, Date

Wiki Dustin Poirier

Dustin PoirierWiki / Bio
Nume realDustin Glenn Poirier
PoreclăDustin Poirier
Faimos caArtist marțial mixt

(MMA)

Vârstă31 de ani
Zi de nastere19 ianuarie 1989
Locul naşteriiLafayette, Louisiana
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 70 Kg (155 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-34-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
FiicăParker Noelle Poirier
Soția / soțiaJolie Poirier
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Dustin Poirier Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Dustin Poirier? MMA este principala sa sursă de venit. El l-a învins pe Daniel Watts pe 31 octombrie 2009, prin eliminatoriu în prima rundă la bang FC. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

Dustin Poirier Carieră

Dustin Poirier și-a lansat cariera profesională în 2009. În octombrie 2010, World Extreme Cagefighting a fuzionat cu Ultimate Fighting Championship. Poirier avea de înfruntat Rani Yahya pe 11 iunie 2011, la UFC 131. Poirier s-a confruntat cu Chan Sung Jung pe 15 mai 2012. L-a înfruntat pe Diego Brandão, în 2013 și a câștigat lupta prin eliminatorie în prima rundă. L-a înfruntat pe Conor McGregor în 2014, la UFC 178. L-a înfruntat pe Dan Hooker pe 27 iunie 2020, la UFC pe ESPN: Poirier vs. Hooker. Ca primul meci al noului său contract, se așteaptă ca Poirier să se confrunte cu Conor McGregor într-o revanșă a luptei din 2014 la UFC 257 pe 23 ianuarie 2021.

Dustin Poirier Fapte

  1. Dustin Poirier se antrena la Academia Gladiators sub luptătorul MMA pensionat Tim Credeur.
  2. În iunie 2020, a fost distins cu Forrest Griffin Community Award de UFC pentru lucrările sale de caritate.
  3. Este un îndrăgostit pasionat de tatuaje și și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 14 ani.
  4. În prezent, pieptul și brațele sale sunt acoperite de tatuaje, inclusiv trei personaje japoneze pe piept care spun bushidō.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Tito Ortiz (MMA Fighter) Iubită, soție, valoare netă, Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, familie, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found