Nicole Laeno (Dansatoare) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Nicole Laeno este o dansatoare, actriță și model american. În afară de aceasta, ea este cunoscută și sub numele de Colie. Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. De asemenea, este activă pe TikTok și YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Nicole Laeno.

Nicole Laeno Age

Câți ani are Nicole Laeno? Ziua ei de naștere cade pe 8 decembrie 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Bellflower, CA.

Nicole Laeno Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Nicole Laeno? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Nicole Laeno? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 30-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 28 C.

Familia Nicole Laeno

Numele tatălui și mamei Nicole Laeno nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Ea a fost distinsă cu Dansatorul anului al Hollywood Vibe pentru 2016-2017. A fost distribuită în seria DanceON Dance-Off Juniors și Boss Cheer.

Nicole-Laeno-age-starsgab

Citește și: Morgan Landrigan (Dansator) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Nicole Laeno Wiki

Nicole LaenoWiki / Bio
Nume realNicole Laeno
PoreclăNicole
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă15 ani
Zi de nastere8 decembrie 2005
Locul naşteriiBellflower, CA
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 30-26-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului28 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Nicole Laeno Boyfriend

Cine este iubitul lui Nicole Laeno? Hot și superba vedetă Instagram, Nicole Laeno, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Nicole-Laeno-facts-starsgab

Nicole Laeno Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Nicole Laeno? Cariera socială este principala sa sursă de venit. A devenit populară pentru aparițiile sale la concursul de dans de realitate. A adunat milioane de adepți pe Instagram, unde postează adesea videoclipuri de dans. De asemenea, are peste 2,3 milioane de fani pe contul ei TikTok nicolelaeno. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Nicole Laeno Fapte

  1. Nicole Laeno a crescut, a devenit abilă atât în ​​dansul latino-american, cât și în dansul de sală.
  2. A început să ia lecții de dans de sală când avea patru ani.
  3. Ulterior a început să se antreneze și în dansul latino-american.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Albul este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: Mariah Amato (Dansatoare) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found