HRVY (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

HRVY este un cântăreț britanic și prezentator de televiziune. El a fost prezentator vineri Descărcare pe CBBC din 2014 până în 2015. Recent, în 2020 va concura în cea de-a optsprezecea serie a Strictly Come Dancing. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Rapper HRVY!

HRVY Înălțime și greutate

Cât de înaltă este HRVY? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi alune și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Valoare netă HRVY

Care este valoarea netă a HRVY? Rapirea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD). De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani din aprobările sale de produse.

HRVY Vârstă

Câți ani are HRVY? Ziua lui de naștere cade pe 28 ianuarie 1999. În prezent, are 21 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Kent, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

HRVYWiki / Bio
Nume realHarvey Leigh Cantwell
PoreclăHRVY
Faimos caRapper, cântăreț
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere28 ianuarie 1999
Locul naşteriiKent, Anglia
Semnul nașteriiAnglia
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 41-28-35 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaOlivia Neill
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

HRVY Prietena

Cine este iubita HRVY? Este legat romantic de YouTube, în vârstă de 18 ani, și de vedeta TikTok, Olivia Neill. HRVY a spus: „În prezent sunt singur, așa că vreau să spun ... aș putea căuta ceva dragoste pe Strictly. Dacă îmi vine în cale, dacă găsesc ceva chimic cu cineva și îmi spun: „Sunt jos”, 100%. I s-a întâmplat lui Joe [Sugg] ’, a spus el. ‘Simt că dansul este atât de intim, încât poate provoca ceva.”

Citește și: Serri (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia HRVY

Numele real al HRVY este Harvey Leigh Cantwell. Numele mamei sale este Nicky și tatăl, Leigh. Are și frați. Are doi frați numiți Ollie și Elliot. Conform calificărilor sale educaționale, el este un fost student la Academia Leigh din Dartford, Kent, plecând în 2015.

HRVY Carieră

Cariera muzicală a lui Hrvy a început în 2013 când a apărut primul său single, „Mulțumesc”. Hrvy a fost, de asemenea, numit pe BBC Radio 1 pe lista britanică la acel moment. În iunie 2019, a colaborat cu grupul sud-coreean NCT Dream în cadrul SM Entertainment. Mai mult, Hrvy va lansa primul său album de studio, Can Anybody Hear Me? în noiembrie 2020.

Fapte HRVY

  1. A apărut într-un episod al emisiunii de cântat CBBC Got What It Takes ?, în 2020.
  2. A semnat cu Virgin EMI în 2017, iar albumul său de debut a ieșit anul acesta. El a prezentat anterior pe CBBC’s Friday Download.
  3. Hrvy a fost, de asemenea, numit pe BBC Radio 1 pe lista britanică la acel moment.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Albul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Meek Mill (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found