Profilul membrilor Ateez: Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Ateez este un grup de băieți din Coreea de Sud format din KQ Entertainment cu sediul în Coreea de Sud. Grupul este format din opt membri numiți, Hongjoong, Seonghwa, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung și Jongho. Recent, grupul a lansat cinci EP-uri în limba coreeană, un album complet și două albume japoneze. În afară de aceasta, grupul are, de asemenea, 3,4 milioane de adepți sub contul lor de Instagram. Reglați articolul și explorați mai multe despre grupul de băieți al lui Ateez.

Ateez Wikipedia

1. Mingi (Ateez)

Mingi este un membru bine cunoscut al grupului Ateez. Mai mult, el a început să experimenteze anxietate psihologică. Compania a lansat o declarație fanilor pentru a alerta ATINY că rapperul va lua o pauză temporară pentru a-și reveni. Link în biografia de mai jos pentru informații complete.

Mingi (Ateez) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

2. San (Ateez)

San este cântăreț și rapper al grupului de băieți Ateez. El a depășit milioane de adepți sub contul său de Instagram. A ajuns la proeminență pentru abilitățile sale de cântat și rap.

San (Ateez) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

3. Yunho (Ateez)

Grupul Yunho Ateez a anunțat primul EP de revenire, Treasure EP.2: Zero to One, cu un teaser pe SNS. El este „Maestrul expresiilor feței” ca model de rol și și-a exprimat admirația.

Yunho (Ateez) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

4. Yeosang (Ateez)

Yeosang este deja cunoscut ca un fan al lui ATEEZ și își exprimă adesea sentimentele. A postat despre ATEEZ pe fan cafe-ul lui E’LAST de atâtea ori, aproape la fiecare difuzare despre care a vorbit despre ATEEZ. De asemenea, are o husă de telefon cu poza lui ATEEZ și are afișe ATEEZ în camera sa.

Citește și: Profilul membrilor Exo (Banda băieților) Wiki, vârstă, biografie, înălțime, greutate, prietena, întâlniri, fapte

Yeosang (Ateez) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

5. Wooyoung (Ateez)

Wooyoung este lăudat de seniori și ales ca modele de rol de colegii lor de debutanți idoli. El continuă să atragă atenția tuturor cu talentul lor.

Wooyoung (Ateez) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

6. Seonghwa (Ateez)

Seonghwa se uită cu adevărat la ATEEZ. Prezența și spectacolele sale pe scenă sunt la celălalt nivel. Energia lui poate fi văzută chiar și vizionând-o printr-un videoclip și face pe oricine la fel de energic ca el.

Seonghwa (Ateez) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

7. Jongho (Ateez)

Jongho este următoarea vedetă în creștere a grupului de băieți Ateez. El este idolul grupului. A intrat în ochii publicului cu performanțe bune, deoarece îi place să danseze. Mai mult, a venit un membru super talentat al trupei.

Jongho (Ateez) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

8. Hongjoong (Ateez)

Hongjoong este bine cunoscut pentru că este dansator nebun. Avea o energie super ridicată și felul în care a interpretat este la un alt nivel. Avea și un mare gust în muzică.

Hongjoong (Ateez) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Citește și: Profilul membrilor A.C.E (formație sud-coreeană) Vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found