Candice Blount (Brad Parscale Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Candice Blount este o personalitate faimoasă americană. Este mai bine cunoscută ca soția lui Brad Parscale. El este un consultant digital american și consilier politic care a servit ca consilier principal pentru operațiuni digitale și date pentru campania prezidențială a lui Donald Trump în 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Candice Blount Age

Câți ani are Candice Blount? S-a născut în 1976. Are 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Candice Blount Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Candice Blount? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Soțul Candice Blount

Cine este soțul lui Candice Blount? Este căsătorită cu Brad Parscale, în vara anului 2012. Începând din ianuarie 2021, cuplul deținea trei reședințe în Fort Lauderdale, Florida.

Citește și: Laura Savini (soția Jimmy Webb) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Candice Blount Wiki

Candice BlountWiki / Bio
Nume realCandice Blount
PoreclăCandice
Faimos caSoția lui Brad Parscale
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieBrad Parscale
Valoarea netăaproximativ 900.000 $ (USD)

Candice blount Worth Net

Cât costă valoarea netă a Candice Blount? Ea aparține dintr-o familie bogată. Își susține soțul din toată inima și îl încurajează să-și urmărească ambițiile. Pe lângă faptul că este o femeie care lucrează și o soție, ea este și o mamă devotată copiilor ei. Valoarea sa netă este estimată la peste 900.000 USD (USD).

Familia Candice Blount

Numele tatălui și mamei lui Candice Blount nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Fapte Candice Blount

  1. Soțul lui Candice Blount, Parscale a devenit tată în iulie 1999.
  2. Mama fiicei sale era o tânără de 22 de ani pe care o întâlnise în timp ce lucra la un salon de bronzare din San Antonio.
  3. Cuplul s-a căsătorit în martie 2003.
  4. Parscale a solicitat divorțul în august 2004; divorțul a fost finalizat în octombrie 2007.
  5. Mai târziu, s-a căsătorit cu Candice Blount.
  6. Pe 27 septembrie, Parscale, în vârstă de 44 de ani, a fost internată în Fort Lauderdale după ce Blount, în vârstă de 41 de ani, a spus autorităților că soțul ei amenință să se facă rău.

Citește și: Jessica Stellina Morrison (soția Gino D'Acampo) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found