Loeya (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Loeya este cel mai bine cunoscut pentru streaming de jocuri video pe Twitch. Loeya transmite o varietate de jocuri, dar este adesea văzut jucând jocuri, cum ar fi Counter-Strike și Fortnite. De asemenea, postează conținut pentru jocuri pe YouTube. Începând cariera de jucător, ea are acum peste 1,3 milioane de adepți pe contul ei „Twitch”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Loeya.

Loeya Înălțime și Greutate

Cât de înaltă este Loeya? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători Loeya

Care sunt măsurătorile corporale ale Loeya? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Loeya Age

Câți ani are Loeya? Ziua ei de naștere cade pe 7 martie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea suedeză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Suedia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are două surori. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Loeya-vârstă

Citește și: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Loeya Wiki

LoeyaWiki / Bio
Nume realOlivia
PoreclăLoeya
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă22 de ani
Zi de nastere7 martie 1998
Locul naşteriiSuedia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatesuedez
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 25.000 $ (USD)

Loeya Boyfriend

Cine este iubitul lui Loeya? Ea este singură. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Loeya-iubit

Citește și: Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Loeya Net Worth

Cât costă valoarea netă a Loeya? Devenise extrem de populară pentru abilitățile sale de joc, până în 2017. În afară de câștigarea prin abonamente, venituri din publicitate și sponsorizări, Loeya este plătită și prin donații. Valoarea sa netă este estimată la peste 25.000 USD (USD).

Fapte Loeya

  1. Loeya are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Are peste 250 K + sub contul ei de Instagram.
  4. Are trăsături ascuțite și o piele frumoasă.
  5. Are multe tinere care o consideră modelul lor și își urmează meticulos dieta și regimul zilnic.

Citește și: Berticuss (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found