Aaron Kyro (Youtuber) Wiki, biografie, valoare netă, înălțime, greutate, vârstă, soție, soț, fapte

Aaron Kyro este un skateboarder profesionist american. El a susținut calitatea de stelar pentru tutorialele de skateboarding pas cu pas pe care le încarcă pe canalul său YouTube, Braille Skateboarding. În afară de aceasta, el este un skateboarder sponsorizat, care locuiește în prezent în zona golfului San Francisco. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera lui Aaron Kyro și multe altele despre el!

Aaron Kyro Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Aaron Kyro? Canalul său YouTube a primit peste 5 milioane de abonați. A crescut într-un orășel din Montana, unde a strâns 35.000 de dolari pentru a construi un skate park pentru comunitatea locală. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Aaron Kyro Înălțime și greutate

Cât de înalt este Aaron Kyro? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Aaron Kyro este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 75 kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Aaron Kyro Age

Câți ani are Aaron Kyro? Ziua lui de naștere cade pe 10 septembrie 1983. Are 37 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Denver, CO. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Aaron-Kyro-age

Citește și: ItsFunneh (Youtuber) Wiki

Aaron Kyro Wiki / Bio

Aaron KyroWiki / Bio
Nume realAaron Kyro
PoreclăAaron
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă37 de ani
Zi de nastere10 septembrie 1983
Locul naşteriiDenver, CO
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,88 m)
Greutateaproximativ 75 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copiida
SoțulDanielle Kyro
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Soția și soția lui Aaron Kyro

Cine este soția lui Aaron Kyro? Este un bărbat căsătorit. Aaron este căsătorit cu Danielle Kyro. Este cunoscut pentru skateboarding-ul făcut. Este sponsorizat de Revive Skateboards, Force Wheels, aM grip, marca Filament și Atlas Skateshop. Aaron Kyro are o înălțime de 1,88 m. El este, de asemenea, un scientolog, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, nu se știe. Astăzi, canalul său YouTube Braille Skateboarding are peste 5,17 milioane de abonați.

Aaron-Kyro-înălțime

Citește și: Yandere Dev (Youtuber) Wiki

Fapte despre Aaron Kyro

  1. Aaron Kyro a crescut într-un orășel din Montana, unde a strâns 35.000 de dolari pentru a construi un skate park pentru comunitatea locală.
  2. Este cunoscut pentru skateboarding-ul făcut.
  3. Este sponsorizat de Revive Skateboards, Force Wheels, aM grip, marca Filament și Atlas Skateshop.
  4. De asemenea, este scientolog.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Ashley Ortega (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found