Elliana Walmsley (Dansatoare) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Elliana Walmsley este o dansatoare americană și o personalitate socială. A devenit faimă pentru apariția în reality show-ul Lifetime Dance Moms. A participat la turnee cu convenții de dans 24/7, JUMP și NUVO în sezonul lor 2019, în calitate de câștigătoare a TDA Mini Female Best Dancer la Nationals din Las Vegas. Mai mult, în 2020, a fost distribuită în al șaptelea sezon din seria Brat Chicken Girls. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, valoare netă, familie, carieră și multe alte fapte despre Elliana Walmsley.

Elliana Walmsley Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elliana Walmsley? Ea se află la o înălțime de 4 ft 10 în înălțime sau altfel 1,47 m sau 147 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Este și o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Elliana Walmsley Age

Câți ani are Elliana Walmsley? Ziua ei de naștere cade pe 23 iunie 2007. Are 13 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Colorado.

Citește și: Mackenzie Ziegler (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Fapte

Elliana WalmsleyWiki / Bio
Nume realElliana Kathryn Walmsley
PoreclăElliana Walmsley
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă13 ani
Zi de nastere23 iunie 2007
Locul naşteriiColorado
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,47 m (4 ft 10 in)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietenul lui Elliana Walmsley

Cine este iubitul lui Elliana Walmsley? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Elliana Walmsley Net Worth

Care este valoarea netă a Elliana Walmsley? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Emily Dobson (Dansatoare) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte

Elliana Walmsley Carieră

Walmsley a început să danseze la vârsta de 18 luni și a studiat la The Joffrey Ballet, Master Ballet Academy din Scottsdale, Arizona, Michelle Latimer Dance Academy din Greenwood Village, Colorado și EDGE Performing Arts Center și The Millennium Dance Complex, ambele din Los Angeles. În 2015, Walmsley a participat la Concursul de dans KAR desfășurat în Las Vegas și a fost încoronat „Miss Petite Dance America”. Mai târziu, a apărut în serialul web The Brooke and Elliana Show împreună cu cântăreața pop Brooke Butler. În afară de toate realizările sale, ea este, de asemenea, un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. A câștigat titlul de mini-femeie ca cea mai bună dansatoare la The Dance Awards din Las Vegas, Nevada.

Familia Elliana Walmsley

Numele mamei lui Walmsley este Yolanda și tatăl, Kevin Walmsley. Are și frați. Are doi frați mai mari, Jakeob și Luke. Conform calificărilor sale educaționale, ea urmează școala gimnazială.

Elliana Walmsley Fapte

  1. A participat la Dancing with the Stars: Juniors ca profesionist, în 2018.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  4. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  6. Albastrul este culoarea ei preferată.
  7. A concurat la concursul național anual de dans The Dance Awards, în 2017.
  8. A câștigat titlul de mini-femeie cea mai bună dansatoare la The Dance Awards din Las Vegas, Nevada.

Citește și: PrettyLuhHazel (Dansator) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found