Maura Higgins (Steaua Realității) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Maura Higgins este o vedetă de televiziune din Realitatea Americană. Ea a susținut celebritatea pentru munca ei ca participant la serialul popular Insula iubirii. A intrat în vilă în ziua 10 și a ajuns pe locul patru alături de Curtis Pritchard în ziua 58. Este, de asemenea, cunoscută pentru munca ei ca model și fată inelară. Pe lângă aceasta, ea este, de asemenea, foarte populară pe Instagram. Ea a strâns milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Maura Higgins Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Maura Higgins? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 56 kg sau 123 lbs. Are ochi cenușii frumoși și părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Maura Higgins Age

Câți ani are Maura Higgins? Ziua ei de naștere cade pe 25 noiembrie 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Irlanda. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Maura HigginsWiki / Bio
Nume realMaura Higgins
PoreclăMaura Higgin
Faimos caSteaua realității,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere25 noiembrie 1990
Locul naşteriiIrlanda
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 56 kg (123 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorGri
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Maura Higgins

Cine este iubitul Maurei Higgins? Steaua realității fierbinți și superbe Maura Higgins este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Maura Higgins Net Worth

Care este valoarea netă a Maurei Higgins? La o vârstă fragedă, Maura Higgins a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte Maura Higgins

  1. Maura Higgins a început să-și împărtășească pentru prima dată imaginile de modelare sub Instagram în februarie 2012.
  2. Ea este, de asemenea, recunoscută pentru că a jucat în campania vizuală și videoclipul pentru single-ul de succes al lui Liam Payne din 2017 „Get Low”.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. A câștigat managementul de la Off Limits Entertainment.

Citește și: Maya Vander (Steaua Realității) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found