Sonnaz Nooranvary (personalitate TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Sonnaz Nooranvary este o personalitate TV britanică-iraniană, care provine din Pamphill, Dorset, și a devenit interesat de tapițerie. Ea a susținut calitatea de vedetă pentru apariția sa în The Repair Shop, un spectacol axat pe restaurarea mobilierului și îmbunătățirea locuințelor. Emisiunea a primit un slot primetime pe BBC. Pe lângă toate acestea, ea nu este activă pe platformele de socializare. Își ține viața personală departe de paparazzi. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Sonnaz Nooranvary.

Sonnaz Nooranvary Age

Câți ani are Sonnaz Nooranvary? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. S-a născut în Pamphill, Dorset, Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Sonnaz Nooranvary Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sonnaz Nooranvary? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-42 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 34 D.

Sonnaz Nooranvary Soț

Cine este soțul lui Sonnaz Nooranvary? Starea ei actuală de relație nu este cunoscută. Cel mai probabil este necăsătorit și singur. Întâlnirea ei anterioară este istoria, de asemenea, nu este cunoscută în domeniul public.

Citește și: Antoni Porowski (Personalitate televizată) Bio, Wiki, Relație, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Sonnaz Nooranvary Wiki

Sonnaz NooranvaryWiki / Bio
Nume realSonnaz Nooranvary
PoreclăSonnaz
Faimos caPersonalitate TV
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiPamphill, Dorset,

Anglia

Semnul nașteriiN / A
NaţionalitateBritanic-iranian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 D
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
IubituleSingur
Soț / SoțieNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 2,3 milioane USD (USD)

Sonnaz Nooranvary Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Sonnaz Nooranvary? Sonnaz deține acum propria companie, Sonnaz Limited, pe care a fondat-o în 2011. Este producător de mobilă britanico-iranian și expert în tapițerie. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,3 milioane de dolari (USD).

Sonnaz-Nooranvary-net-worth

Citește și: Hannah Brown (personalitate de televiziune) Iubit, Întâlniri, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Sonnaz Nooranvary Fapte

  1. Sonnaz Nooranvary împărtășește în mod regulat instantanee ale proiectelor sale pe Twitter și Instagram și a deschis recent despre lucrul la proiecte în timpul blocării.
  2. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  3. Ea apare în mod regulat în spectacol ca tapițer.
  4. Ea a abandonat facultatea și a urmat o ucenicie în abilitățile de la Sunseeker yachts.
  5. Compania sa își propune „să aducă fabulositate și măiestrie în fiecare spațiu posibil”.
  6. O puteți urmări pe Instagram @sonnaz_ și pe Twitter @sonnaz_.

Citește și: Regis Philbin (gazdă de emisiuni TV) Wiki, biografie, înălțime, greutate, cauza morții, soție, copii, familie, fapte