Griffin Gluck (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Griffin Gluck? Este un actor american care a renumit pentru faima pentru interpretarea nominalizată la Young Artist Award în filmul lung Just Go with It, a câștigat un rol principal în serialul de televiziune Fox, Red Band Society, în rolul Charlie. Mai târziu a apărut în American Vandal în 2017. A jucat și în filmul Middle School: The Worst Years of My Life.

Griffin Gluck Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Griffin Gluck? El se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 125 lbs. El este și un ciudat de fitness. Măsurătorile corpului său sunt de 44-30-35 inch. Are ochi și păr de culoare maro închis.

Griffin Gluck Age

Câți ani are Griffin Gluck? Ziua lui de naștere cade pe 24 august 2000. În prezent, are 20 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul său zodiacal este Fecioara.

Griffin GluckWiki / Bio
Nume realGriffin Gluck
PoreclăGrifon
Faimos caActor
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere24 august 2000
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,67 m)
Greutateaproximativ 57 kg (125 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-30-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
Fosta iubitaSabrina Carpenter
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 12 milioane USD (USD)

Griffin Gluck Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Griffin Gluck? A avut o apariție TV timpurie într-un episod din The Office și a jucat rolul lui Monty în trei episoade din Statele Unite ale Americii din Tara. A avut un rol recurent în serialul Private Practice care s-a întins din 2011 până în 2013. În 2019, a apărut ca Jack Dunkleman în filmul Netflix Tall Girl. A avut un rol principal în serialul ABC Back in the Game, de scurtă durată, alături de James Caan. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 12 milioane de dolari (USD).

Griffin Gluck Bio & Family

S-a născut în Los Angeles, California, din Cellin, regizor, și Karin, producător. Are o soră mai mare pe nume Caroline. Tatăl lui Griffin s-a născut în Prefectura Wakayama, Japonia, din părinți americani și a fost crescut parțial în Kobe, Japonia. Bunicii paterni ai lui Griffin erau Sumi (Hiramoto), de origine japoneză, și Jay Gluck, arheolog, istoric și japonez, care era de moștenire evreiască.

Griffin Gluck Prietena

Cine este actuala iubită a lui Griffin Gluck? A început o relație cu Sabrina Carpenter în 2019. Mai mult, în același an, cuplul s-a despărțit. La fel ca în 2020, Griffin Gluck este singur.

Fapte despre Griffin Gluck

  1. El a fost distribuit într-un pilot NBC, Cuckoo, care nu a fost ales pentru serie, în 2015.
  2. Primul său rol major a fost în vârstă de trei ani într-un scurtmetraj, Time Out, coprodus de tatăl său și regizat de Robbie Chafitz.
  3. De asemenea, a jucat ca personaj principal în filmul Hulu Big Time Adolescence.
  4. A început să joace când s-a dus cu sora lui mai mare, Caroline, la o vitrină pentru copii de vară, cu băieți și păpuși, la Palisades Playhouse.
  5. Marea sa pauză a venit în 2011, când l-a jucat pe Michael în filmul „Just Go with It”.

În concluzie

El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. De asemenea, a jucat în rolul lui Sam Ecklund în ambele sezoane ale serialului mockumentary Netflix American Vandal și joacă rolul lui Gabe în seria Lockflix & Key de la Netflix.

Citește și: Sabrina Carpenter (actriță) Valoare netă, iubit, Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found