Billy Ray Cyrus Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate: 10 fapte asupra lui

Billy Ray Cyrus este un cunoscut cântăreț care s-a născut în Flatwoods, KY. El a susținut calitatea de star pentru single-ul său nr. 1 "Achy Breaky Heart" din SUA din 1992. Este un album de debut certificat 9x multi-platină Some Gave All. În afară de cântăreț, este și actor cu normă întreagă. A jucat în seria TV Doc din 2001 până în 2004 și pe Hannah Montana de la Disney alături de fiica sa Miley din 2006 până în 2011.

Billy Ray Cyrus Age & Bio

Câți ani are Billy Ray Cyrus? În prezent, are 58 de ani. Ziua lui de naștere cade pe 25 august 1961. Zodia lui de naștere este Fecioară. S-a născut în Flatwoods, Kentucky, din părinții săi Ron Cyrus, politician și fost siderurg, și Ruth Ann Casto. La vârsta de patru ani, Cyrus a început să cânte. Părinții săi au divorțat în 1966. Bunicul său era predicator penticostal.

Billy Ray Cyrus Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Billy Ray Cyrus? El stă pe o înălțime de 1,83 m sau altfel 6 picioare înălțime. Cântărește în jur de 60 Kg sau 132 lb. Măsurătorile corpului său nu sunt cunoscute. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA. În plus, are ochii căprui închis și are părul căprui.

Billy Ray CyrusWiki / Bio
Nume realBilly Ray Cyrus
Vârstă58 de ani
Înălţime1,83 m (6 ft)
Greutate60 kg (132 lb)
Mărimea pantofului10 SUA
Soție1. Cindy Cyrus

2. Tish Cyrus

CopiiMiley, Noah, Trace, Braison,

Christopher și Brandi

Valoarea netăAproximativ 21 milioane USD
Locul naşteriiFlatwoods, KY
Semnul nașteriiFecioara

Soția lui Billy Ray Cyrus

Este un bărbat căsătorit. În 1987, a legat nodul cu Cindy Cyrus. Mai târziu, cuplul decide să se despartă de drumurile lor. În 1991, ei divorțează. Mai târziu, a legat secret secret cu Tish Cyrus pe 28 decembrie 1993. Mai târziu, Billy Ray și Tish și-au anunțat divorțul în 2013. În ceea ce privește copiii săi, el a binecuvântat cu șase copii numiți, Miley, Noah, Trace, Braison, Christopher, și Brandi.

10 fapte despre Billy Ray Cyrus

  1. În ceea ce privește educația, a urmat Georgetown College cu o bursă de baseball înainte de a trece la muzică.
  2. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  3. În primii ani, a renunțat la Georgetown.
  4. La o vârstă fragedă, a vrut să devină muzician după ce a participat la un concert Neil Diamond și și-a stabilit un obiectiv de 10 luni pentru a începe o carieră.
  5. Mai mult, în anii 1980, a cântat într-o formație numită Sly Dog, înainte de a semna un contract disc cu Mercury Nashville Records. Sly Dog a fost numit după un câine cu un singur ochi pe care Cyrus îl deținea.
  6. Cât este valoarea netă a lui Billy Ray Cyrus? Valoarea sa este estimată la aproximativ 21 de milioane de dolari, ca în 2020.
  7. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  8. Cântecul lui Cyrus „We the People” a fost folosit ca un cântec de campanie de republicanul George W. Bush în campania sa prezidențială din 2000, despre Cyrus s-a spus că a fost un democrat pe viață.
  9. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de utilizatori sub contul său Instagram.
  10. A lansat 16 albume de studio și 53 de single-uri din 1992 și este cunoscut pentru single-ul numărul unu „Achy Breaky Heart”.

Citește și: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found