Ja Morant Bio, vârstă, fiică: 20 de fapte pe care ar trebui să le cunoașteți despre el

Ja Morant este un jucător de baschet profesionist american, care a renunțat la rolul de vedetă pentru timpul petrecut alături de Murray State Racers. În timpul celui de-al doilea sezon 2018-2019, Morant a devenit primul jucător din istoria NCAA care a obținut în medie 20 de puncte plus și 10 plus asistențe per joc pentru un singur sezon. A fost selectat de Grizzlies cu cea de-a doua selecție generală din draftul NBA din 2019.

S-a născut în Dalzell, Carolina de Sud, din părinții săi Tee și Jamie Morant. Mama lui a fost gardiană în liceu și jucătoare de softball la facultate. Tatăl său a fost coechipier al liceului Ray Allen și a jucat baschet la Universitatea Claflin. Începând cu calificarea sa educațională, Morant a urmat liceul Crestwood din Sumter, Carolina de Sud. Morant nu a putut să se scufunde până nu a fost senior. În copilărie, el s-a confruntat adesea cu adversari mai în vârstă, spunându-i mamei sale: „Nu mă îngrijorează copiii mari”. Semnul nașterii Ja Morant este Leo și numele nașterii este Temetrius Jamel „Ja” Morant. El este, de asemenea, un iubitor de tatuaje și a cernelit mai multe tatuaje peste mâini și alte părți ale corpului.

Citiți mai multe fapte personale despre incredibilul jucător de baschet. Aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, biografia, wiki, fiica, prietena, valoarea netă și multe alte fapte. Acordați-vă!

Ja Morant Bio

Nume realTemetrius Jamel Morant
ProfesieJucător de baschet
Numele fiiceiKaari Jaidyn Morant
Ja Morant PrietenaKK Dixon
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Înălţime6 ft 3 in (1,91 m)
Greutate174 lb (79 Kg)

20 Fapte despre Ja Morant

 1. Când s-a născut Ja Morant? S-a născut la 10 august 1999 în Dalzell, Carolina de Sud.
 2. Locuiește în America, așa că deține naționalitatea americană.
 3. El aparține etniei afro-americane.
 4. Cât de înalt este baschetbalistul Ja Morant? El stă pe o înălțime de 6 picioare, 3 centimetri înălțime.
 5. El cântărește în jur de 79 Kg sau 174 lbs.
 6. Cine este actuala iubită a baschetbalistului Ja Morant? KK Dixon este actuala lui iubită și a avut o fiică pe 7 august 2019, pe nume Kaari Jaidyn Morant.
 7. Mai mult, iubita lui Ja Morant care va fi în curând soție KK Dixon, alias Kadre Dixon, este din Antoine, Arkansas.
 8. Baschetbalistul Ja Morant are dimensiunile corpului de 46-33-37 inch.
 9. Are ochi căprui închis și are părul castaniu.
 10. Bogăție și valoare netă: Cât este valoarea netă a lui Ja Morant? Valoarea sa este estimată la aproximativ 67 de milioane de dolari, ca în 2020.
 11. El a semnat un contract pe doi ani în valoare de 17.897.040 USD cu Grizzlies, pe 02 iulie 2019.
 12. El este activ pe platformele de socializare.
 13. Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
 14. Cronologia carierei: El a marcat prima sa triplă dublă în carieră, câștigând 106–99 împotriva Washington Wizards, pe 02 februarie 2020.
 15. El a fost nerecomandat de majoritatea serviciilor majore de recrutare, iar singura sa ofertă majoră a diviziei NCAA I a venit din Carolina de Sud.
 16. A devenit primul jucător masculin din Divizia I NCAA din mai mult de 20 de ani care a înregistrat 40 de puncte, 10 recuperări și 5 furturi pe meci.
 17. Tatăl său și numele mamei nu sunt cunoscute în domeniul public.
 18. Are și frați.
 19. Are o soră mai mică pe nume Teniya.
 20. Hobby-urile sale includ jocuri, călătorii și surfing, de asemenea.

Citește și: Fapte la TV Actorul Jacob Elordi