Paige VanZant (Boxer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Paige VanZant este un artist marțial mixt, autor și model american. Ea s-a ridicat la vedete pentru prima sa victorie UFC, numită Lupta nopții și s-a încheiat cu VanZant învingându-l pe Kailin Curran cu TKO în runda a treia. Ea a lansat o carte numită „Rise” în 2018. Mai mult, în august 2020, VanZant a semnat un contract pentru a lupta exclusiv în Campionatul de luptă împotriva articulațiilor goale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Paige VanZant.

Paige VanZant Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Paige VanZant? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 125 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Paige VanZant Măsurători corporale

Paige VanZantMăsurători ale corpului: De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei. Își încântă fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-36 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Paige VanZant Net Worth

Care este valoarea netă a Paige VanZant? Ea a semnat un contract de patru lupte pentru a lupta exclusiv în Campionatul Bare Knuckle Fighting, în 2020. Pe lângă lovitura sa, VanZant are și o centură albastră în Jiu-Jitsu brazilian. Valoarea sa netă este de aproximativ 2,5 milioane de dolari.

Citește și: Brock Lesnar (WWE) Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Carieră, Soție, Soț / soție, Valoare netă, Fapte

Paige VanZantWiki / Bio
Nume realPaige Michelle VanZant
PoreclăPaige VanZant
Faimos caArtist marțial,

Autor, model

Vârstă26 de ani
Zi de nastere26 martie 1994
Locul naşteriiDayton, OR
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 4 in)
Greutateaproximativ 57 kg (125 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieAustin Vanderford
Valoarea netăaproximativ 2,5 milioane USD (USD)

Paige VanZant Bio, Age & Family

Câți ani are Paige VanZant? Ziua ei de naștere cade pe 26 martie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Dayton, OR. Părinții ei dețineau un studio de dans, iar ea a crescut balet de dans, jazz și hip hop de peste 13 ani. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Paige VanZant Soț

Cine este soțul lui Paige VanZant? A legat nodul cu Austin Vanderford, un luptător profesionist MMA, în septembrie 2018. Cuplul a început să se întâlnească în 2017. Vanderford i-a propus lui VanZant în ianuarie 2018.

Citește și: Joanna Jedrzejczyk (Artist marțial) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Logodnic, Valoare netă, Date

Paige VanZant Carieră

Paige VanZant a fost înscrisă la divizia pentru greutatea muște a Ultimate Fighting Championship. În august 2020, VanZant a semnat un contract pentru a lupta exclusiv în Campionatul Bare Knuckle Fighting. În afara artelor marțiale mixte, ea a apărut în serialul de televiziune Dancing with the Stars și Chopped.

Paige VanZant Fapte

  1. Paige a apărut într-un spot publicitar pentru Bissell, în adolescență.
  2. Ea a fost considerată un mormânt în timp ce creștea și i-a plăcut în aer liber.
  3. Hobby-urile ei includeau biciclete murdare și pescuit.
  4. În liceu, a fost agresată în mod regulat de un grup de fete.
  5. VanZant a fost violată în bandă de mai mulți colegi de clasă de sex masculin după ce au fost intoxicată la o petrecere.
  6. Bullying-ul a inclus și batjocura numelui ei de familie Sletten, pe care elevii l-au schimbat în „Slutton”.
  7. În cele din urmă și-a schimbat legal numele de familie în VanZant din cauza agresiunii persistente.
  8. Cu toate acestea, ea a remarcat această experiență ca fiind unul dintre motivele pentru care îi place să fie un artist marțial și să aibă capacitatea de a se apăra.
  9. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  10. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Shayna Baszler (Wrestler) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cariera WWE, Soț / soție, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found