Chrissy Metz (actriță) Înălțime, greutate, Wiki, biografie, vârstă, valoare netă, familie, soț, carieră: 5 fapte despre ea

Cine este Chrissy Metz? Este o actriță americană cunoscută pentru apariția în seriale precum American Horror Story: Freak Show, Loveless in Los Angeles și Solving Charlie. De asemenea, a apărut ca ea însăși pe The Real și The Doctors.

De asemenea, a câștigat nominalizări la Premiul Emmy Primetime și la două premii Globul de Aur. A apărut și în filme precum Sierra Burgess Is a Loser (2018) și Breakthrough (2019).

Chrissy Metz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Chrissy Metz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Greutatea ei corporală este de aproximativ 83 Kg sau 182 lbs. Are ochi alune, ochi căprui închis. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-42-40 inci. Poartă o cană de sutien de 36 CC.

Chrissy MetzWiki / Bio
Nume realChrissy Metz
PoreclăChrissy
Faimos caActriţă
Vârstă40 de ani
Zi de nastere29 septembrie 1979
Locul naşteriiHomestead, FL
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaprox 83 Kg (182 lbs)
Statisticile figuriiaprox 38-42-40 inch
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / soțMartyn Eaden
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Chrissy Metz Bio, vârstă și familie

Câți ani are Chrissy Metz? Ziua lui de naștere cade pe 29 septembrie 1979. În prezent, ea are 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Tatăl ei era în Marina. Sora ei a făcut modele înainte de a se căsători și de a avea copii.

Chrissy Metz Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Chrissy Metz? Înainte de a se muta în Florida, a locuit în Japonia. A fost descoperită la un casting la 21 de ani, când o ducea pe sora ei la o audiție. Ea o interpretează pe Kate în serialul This Is Us, care îl are în rolurile principale pe Mandy Moore. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Chrissy Metz Soț

Cine este actualul soț al lui Chrissy Metz? La 5 ianuarie 2008, Metz s-a căsătorit cu jurnalista britanică Martyn Eaden într-o ceremonie a tribunalului din Santa Barbara, California. S-au despărțit în ianuarie 2013, iar Eaden a cerut divorțul de Metz în noiembrie 2014, invocând „diferențe ireconciliabile”. La 11 decembrie 2015, divorțul lor a fost finalizat. Metz este creștin.

5 fapte despre Chrissy Metz

  1. Metz este cunoscută mai ales pentru rolul ei de Kate Pearson în serialul de dramă NBC This Is Us.
  2. Metz este cântăreață în trupa ei Chrissy și The Vapors.
  3. Metz studiază cu antrenorul interimar John Kirby.
  4. Ea a declarat că primul ei loc de muncă a fost la McDonald’s din Gainesville.
  5. A crescut împreună cu mama ei, tatăl vitreg, doi frați, doi vitregi și câinele ei, Jack.

În concluzie

Chrissy Metz s-a născut din Denise și Mark Metz în Homestead, Florida. Și-a petrecut anii de formare în Japonia, unde era staționat tatăl ei. Familia s-a mutat mai târziu în Gainesville, Florida, unde a urmat liceul, gimnaziul și liceul. A crescut împreună cu mama ei, tatăl vitreg, doi frați, doi vitregi și câinele ei, Jack.

Citește și: Romeo Lacoste (Artist de tatuaje) Wiki, Vârstă, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte