Christina Trevillian (Auctioneer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Christina Trevillian este licitator. Nu este de fapt un licitator, este un iubitor de antichități și iubește să păstreze obiectele vechi care sunt foarte rare. De fapt, nici măcar nu putem găsi obiectele pe care le păstrează. Acesta este principalul motiv pentru care afacerea ei se referă la antichități. Ea și-a prezentat întreaga antichitate într-una dintre serialele de televiziune realitate numită Antiques Road Trip. De asemenea, este antreprenor. Christina deține o companie numită Trevanion & Dean. Pe lângă aceasta, ea nu este atât de activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, soțul, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Christina Trevillian.

Christina Trevillian Age

Câți ani are Christina Trevillian? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Christina Trevillian Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Christina Trevillian? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 67 kg sau 138 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-32-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Saygin Yalcin (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Christina Trevillian Wiki

Christina TrevillianWiki / Bio
Nume realChristina Trevillian
PoreclăChristina
Faimos caLicitator
Vârstă40
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (138 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-32-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Christina Trevillian Soț

Cine este soțul Christinei Trevillian? Statutul relației sale actuale nu este cunoscut în domeniul public. Cel mai probabil este singură și necăsătorită. Își ține viața personală departe de mass-media.

Citește și: Josh Abramson (Antreprenor) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Christina Trevillian Net Worth

Cât de multă valoare netă a Christinei Trevillian? Este o licitație britanică și evaluatori cunoscuți din emisiunea de televiziune, BBC Bargain Hunt. În septembrie 2019, ea a apărut în popularul serial de televiziune de realitate numit Antiques Road Trip, unde a prezentat toate obiectele sale antice. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Christina Trevillian Fapte

  1. Christina Trevillian nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  2. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  3. Ea este activă pe Twitter, numele său de utilizator fiind @CTrevanion și are în jur de 32,5 mii de adepți aici.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Îi place să citească romane non-fictive.
  6. Profesional este numită licitator căruia îi place să vândă obiecte antice.

Citește și: Rony Abovitz (Antreprenor) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Carieră, Fapte