Mac Miller (cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Mac Miller a fost un rapper, cântăreț, compozitor și producător de discuri american. Un nativ din Pittsburgh, PA, a debutat la numărul unu în Billboard 200 din SUA. Mai mult, asistentul său personal a fost găsit fără răspuns în casa lui Studio City. Trei bărbați au fost arestați în septembrie 2019 în timpul unei anchete asupra morții lui Miller. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cauza morții, cariera și multe altele despre el!

Mac Miller Age

Câți ani avea Mac Miller în momentul morții sale? Ziua lui de naștere cade pe 19 ianuarie 1992. La momentul morții sale, avea 26 de ani. Semnul său zodiacal era Capricornul. S-a născut în Pittsburgh, PA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Mac Miller Înălțime și greutate

Cât de înalt era Mac Miller? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Mac Miller este estimată la 5 picioare și 5 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 76 kg sau 167 lbs. Avea ochii maro închis și culoarea părului era maro.

Prietena Mac Miller

Cine a fost iubita lui Mac Miller? A avut o relație de lungă durată cu starul pop Ariana Grande din august 2016 până în mai 2018. A murit de o aparentă supradoză.

Citește și: Frankie Grande (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki Mac Miller

Mac MillerWiki / Bio
Nume realMalcolm James McCormick
PoreclăMac Miller
Faimos caCântăreaţă
Vârstă26 de ani (decedat)
Zi de nastere19 ianuarie 1992
Data morții7 septembrie 2018
Locul naşteriiPittsburgh, PA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 76 Kg (167 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaAriana Grande
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 8 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Mac Miller

Cât a fost valoarea netă a lui Mac Miller? A semnat cu casa de discuri independentă Rostrum Records în iulie 2010, înainte de mixtape-ul său K.I.D.S. Valoarea sa netă este estimată la peste 8 milioane de dolari (USD).

Familia Mac Miller

Numele mamei lui Mac Miller era Karen Meyers, fotograf, iar mama, Mark McCormick, arhitect. Avea și frați. Avea un frate mai mare, Miller. Mama lui este evreiască, iar tatăl său este creștin. În timp ce el și fratele său au fost crescuți evrei, a urmat o școală catolică pentru a „asigura o educație bună și șansa de a juca fotbal și lacrosse”. Mai târziu a mers la Winchester Thurston School și a absolvit liceul Taylor Allderdice.

Mac-Miller-fapte

Citește și: Sean Van Der Wilt (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Mac Miller Cauza morții

Care a fost cauza lui Mac Miller? El a vorbit deschis despre lupta sa cu abuzul de substanțe și depresie. Pe 7 septembrie 2018, Miller a fost găsit fără răspuns în casa lui Studio City de către asistentul său personal. A fost înmormântat la cimitirul Homewood din orașul său natal, Pittsburgh, într-o înmormântare evreiască.

Fapte Mac Miller

  1. Mac Miller a fost arestat în mai 2018 sub acuzația de a conduce sub influență și a lovit și fugit.
  2. În august 2018, Miller a fost acuzat de două acuzații de conducere sub influența incidentului.
  3. Miller a murit înainte de sesizare și acuzațiile au fost abandonate.
  4. El a făcut istorie cu albumul său Blue Slide Park ca primul album de debut distribuit independent care a ajuns în topul topurilor de la albumul The Dogg Pound, Dogg Food, în 1995.
  5. Era un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Ursul negru (cântăreț) Bio, Wiki, Prietena, Bebeluș, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found