Peter Nelson (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Peter Nelson este un cunoscut actor american. El este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul său de lider al tinerilor vizitatori malefici Brian din miniseria V din 1983 NBC și continuarea din 1984 V: The Final Battle. A făcut apariții în emisiunile TV precum The Facts of Life, Miami Vice și Kindred: The Embraced. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, familia, valoarea netă, cariera lui Peter Nelson și multe altele despre el!

Peter Nelson Înălțime și greutate

Cât de înalt este Peter Nelson? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Peter Nelson Age

Câți ani are Peter Nelson? Ziua lui de naștere cade pe 10 septembrie 1959. În prezent, are 61 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Los Angeles, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția lui Peter Nelson

Cine este soția lui Peter Nelson? Potrivit surselor, Nelson și-a ucis copiii și câinele de familie după ce a aflat că soția sa, Ann, dorea divorțul. Ea a divorțat de el după crime.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Date

Peter Nelson Wikipedia

Peter NelsonWiki / Bio
Nume realPeter Nelson
PoreclăPetru
Faimos caActor
Vârstă61 de ani
Zi de nastere10 septembrie 1959
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9 (SUA)
Copiida
Soția / soțiaDivorţat
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Peter Nelson Net Worth

Care este valoarea netă a lui Peter Nelson? De asemenea, el a exprimat vocea tânărului fiu în 1994 din Carusel of Progress la Magic Kingdom din Walt Disney World. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD).

Citește și: Jacob Elordi (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Peter Nelson Carieră

Peter Nelson a debutat pe ecran în filmul Purple Haze. El și-a început cariera de producător în 1992 cu The Harvest și a continuat să producă Metropolis din 2001 și Sniper: Reloaded din 2011. Printre filmele sale se numără Purple Haze (1983), The Last Starfighter (1984), The Expendables (1989), Crime Zone (1989) și multe altele.

Familia Peter Nelson

Numele tatălui și al mamei lui Peter Nelson nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Peter Nelson Fapte

  1. Cea mai recentă apariție a filmului Peter Nelson a fost în filmul Syfy Sharktopus în rolul comandantului Cox.
  2. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  4. A apărut și în filmul TV V din 1983, despre o invazie extraterestră.
  5. Maro este culoarea lui preferată.

Citește și: Jack Dylan Grazer (actor TV) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found