Brennen Taylor (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Brennen Taylor este un actor și comediant american. El a susținut calitatea de stelar pentru canalul său autonumit de pe YouTube, unde își încarcă în principal scenariile de comedie, vlogurile și provocările. Într-un interval foarte scurt de timp, el a depășit peste milioane de adepți sub canalul său. Anterior, el a fost popular și în aplicația video Vine, unde avea și un milion + de fani. La fel, el este, de asemenea, foarte popular pe aplicația Instagram, unde își împarte de obicei ținutele la modă și modelează fotografii pe Instagram. În 2013, a interpretat personajul Luke în filmul Palo Alto. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Brennen Taylor Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Brennen Taylor? El se află la o înălțime de 5 ′ 8 ”inchi și cântărește în jur de 76 kg. A primit Lean Build. Are ochi albaștri și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Brennen Taylor Age

Câți ani are Brennen Taylor? Ziua lui de naștere cade pe 3 aprilie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Kiera Bridget (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Brennen TaylorWiki / Bio
Nume realBrennen Taylor
PoreclăBrennen
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere3 aprilie 1995
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 76 Kg (147 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Brennen Taylor Prietena

Cine este iubita lui Brennen Taylor? El este singur deocamdată și se bucură din plin de viața sa de singurătate. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el a avut o relație cu colega vedetă socială Maggie Lindemann. Este cântăreață și este cunoscută pentru single-uri de succes precum „Pretty Girl” și „Couple of Kids”. De asemenea, a fost prezentată în piesa „Personală” de The Vamps.

Brennen Taylor Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Brennen Taylor? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). El a început Vining în ciuda unei fete cu care se întâlnea, care a spus că nu o poate face.

Citește și: Aaron Yonda (Comedian) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Brennen Taylor

Mama Brennen Taylor se numește Lisa. Are și frați. Are un frate pe nume Jake și o soră pe nume Jess. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Brennen Taylor Fapte

  1. Brennen Taylor a apărut într-un episod din 2009 al Numb3rs al CBS, numit „Sneakerhead”. H
  2. A lucrat cu Baby Ariel, Loren Beech, Weston Koury, Mario Selman, Zach Clayton și Nick Bean pe un canal de colaborare pe YouTube numit Călătoria noastră.
  3. Are milioane de adepți sub conturile sale de socializare.
  4. Este foarte apropiat de mama sa.
  5. Pasiunile sale includ înotul și jocul de fotbal.

Citește și: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found