Lisa Durupt (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Lisa Durupt este o actriță canadiană. Ea este bine pentru apariția în mai multe emisiuni de televiziune și filme, inclusiv Heartland și diverse filme Hallmark Channel, cum ar fi Reunited at Christmas. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Lisa Durupt Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lisa Durupt? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Lisa Durupt Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Lisa Durupt? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Lisa DuruptWiki / Bio
Nume realLisa Durupt
PoreclăLisa
Faimos caActriţă
Vârstă29 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Iubitul Lisa Durupt

Cine este iubitul Lisa Durupt? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Valoarea netă a Lisa Durupt

Care este valoarea netă a Lisa Durupt? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Grace Helbig (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Lisa Durupt Carieră

Lisa Durupt s-a impus ca talent acerb, amuzant și neînfricat în film și televiziune. Unele dintre rolurile sale notabile includ: Soția pastorului, Culoarea ploii, Fugi pentru viața ta și Supernatural. Ea a fondat, de asemenea, studioul de film Tricities, care rămâne fără Coquitlam, care oferă o abordare unică orientată spre sport a artei de actorie.

Lisa Durupt Fapte

  1. Este un iubitor de animale de companie avid.
  2. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  3. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  4. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  5. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  6. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  7. Ea este singură în aceste momente.
  8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  9. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  10. Toată seria de imagini împărtășite de Lisa Durupt se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Eva Elfie (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Date