Blu Hunt (actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Blu Hunt este o actriță americană și este cunoscută mai ales pentru rolul ei de Inadu, The Hollow din seria CW, The Originals. Ulterior, s-a alăturat distribuției filmului „Noii mutanți” în rolul Danielle Moonstar, care face parte din seria de filme X-Men. La sfârșitul lunii august 2018, Hunt s-a alăturat distribuției serialului Netflix „Another Life”.

Blu Hunt Vârsta, Înălțimea și Greutatea

Vârsta Blu Hunt are 24 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. În plus, are părul brun închis și are ochiul brun deschis. Este și o ciudată de fitness. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă un sutien de 30 C.

Cariera Blu Hunt

Conform carierei sale, în 2015 a debutat în actorie cu Sam Moores în regia scurtmetrajului de dramă „One Block Away” în rolul Erica. Blu Hunt este o vedetă americană a serialului „The Originals” de la The CW, în care a jucat rolul recurent al lui Inadu, The Hollow în 2017. De fapt, în 2016 a apărut în cele două seriale TV numite „Girl on Girl”. ”Și„ This Is It ”și anterior s-a alăturat distribuției serialului Netflix Another Life în august 2018. În afară de aceasta, ea a scris, a produs și a jucat în serialele sale web.

Blu Hunt Boyfriend

În prezent, Blu Hunt este singur și nu se întâlnește cu nimeni. Statutul ei de relație este unic. Ea se concentrează pe construirea carierei sale în domeniul divertismentului. Actrița americană nu a fost legată de nicio relație. Este o stea în ascensiune care și-a arătat angajamentul de a-și dezvolta abilitățile și talentul. De fapt, istoricul ei anterior de întâlniri nu este, de asemenea, în domeniul public. Ea și-a concentrat atenția asupra câștigării inimii spectatorilor cu performanța ei. Deci, probabil că își ia timp să-și dezvolte cariera de actorie înainte de a se întâlni cu cineva.

Blu Hunt Net Worth

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de stea este Blu Hunt. Este totuși greu de estimat valoarea netă. Un lucru, totuși, pe care putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Blu Blunt de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este de mirare că Blu se ridică treptat la vedete, pentru a deveni una dintre cele mai bune actrițe. Începând cu 2020, valoarea netă a lui Blu Hunt este estimată la aproximativ 456.000 USD.

Vizualizați această postare pe Instagram

Buna tuturor ! Dacă aveți suficient timp sau bani, vă rugăm să susțineți @wikoskalaka_healing, o tabără uimitoare de vindecare care folosește învățăturile tradiționale Lakota pentru a ajuta tinerele femei native să își consolideze identitatea culturală și, de asemenea, să se vindece de traumele istorice. Am petrecut o parte din vara mea anul trecut la tabără și sper să mă întorc din nou vara asta. Este greu de spus care va fi viitorul și când va putea avea loc tabăra, dar avem totuși nevoie de ajutor pentru a strânge fondurile pentru a face acest lucru. Tabăra se bazează exclusiv pe strângerea de fonduri. Vă rugăm să cumpărați o cămașă dacă puteți sau doar donați ❤️ Anunțați-mă dacă dați, aș vrea să vă mulțumesc personal. (Distribuiți și acest lucru dacă doriți! Orice vă ajută) Link în biografie! Philámayaye 🌻

O postare distribuită de blu (@bluhunt) pe 26 aprilie 2020 la 10:57 PDT

Citește și: Eva Longoria (actriță) Bio, soț, întâlnire, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, carieră, fapte

Viață timpurie și familie

Blu Hunt s-a născut ca Blu Farias Hunt la 11 iulie 1995 în județul Placer, California. Părinții ei aparțineau familiei Farias și Houghton. Ea aparține etniei sale mixte de moștenire nativă americană, italiană și engleză din familia ei.

În timp ce creștea, familia Blu a încurajat-o să vizioneze filme, să citească cărți și să facă tot posibilul pentru a-i spori creativitatea. Începând cu educația, a urmat o școală de artă pentru a-și lucra diploma în artele vizuale și spectacolului.

În 2013, vedeta s-a mutat la Los Angeles pentru a studia actoria și s-a descurcat destul de bine. După absolvire, a început să se implice în scurtmetraje și piese de teatru. În afară de actorie, Blu a scris și a produs și propriile sale scurtmetraje.

Wiki Blu Hunt

Wiki / Bio
Nume realBlu Hunt
PoreclăBlu
Vârstă24 de ani
Zi de nastere11 iulie 1995
ProfesieActriţă
Renumit pentruPentru rolul ei de Inadu, The Hollow

în seria CW, The Originals.

Locul naşteriiSacramento, California
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieDescendență albă caucaziană
ZodiacCancer
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
IubituleSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea de Stat din California
ŞcoalăScoala de Arte
Favorită
Culoare preferataAlbastru
Mâncare favoritămexican
Destinația preferată de vacanțăCumpărături și călătorii
Hobby-uriLectură, joc de teatru și lucrări de artă
Călătorie preferată

Destinaţie

Paris
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 456.000 dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Meghan Markle (Ducesa de Sussex) Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Fapte Blu Hunt

  • Blu Hunt s-a născut în Sacramento, California.
  • Ea este din strămoși nativi americani Lakota.
  • Este o bună dansatoare
  • Nu are prieten.
  • Este cu adevărat concentrată pe cariera ei.
  • Familie: Informațiile despre familie nu sunt cunoscute în domeniul public.
  • Are și frați.
  • Are trei prieteni foarte apropiați, Trista Peszko, Connor Finnerty și Vandy Jaidenn.
  • Orașul ei natal este Palm Springs, California.
  • Are un câine de companie pe nume Redford.
  • Obiectivul ei este să mențină adepții pe rețelele sociale în continuă creștere.
  • În plus, faimoasa vedetă americană a filmului science-fiction / fantasy a intrat pentru prima dată în scena actoricescă în 2015 cu un scurt film de dramă,
  • One Block Away, care i-a adus o vastă admirație și i-a deschis oportunități

Citește și: Ayesha Curry (Actriță) Bio, Wiki, Soț, Copii, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found