Jill Biden (soția Joe Biden) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte

Jill Biden este un politician american și educator din Delaware. Este cunoscută mai ales ca cea mai bună jumătate a vicepreședintelui Obama, Joe Biden, al 47-lea vicepreședinte american. Este a doua soție a lui Joe Bidden. În prezent, lucrează ca profesor de engleză la Northern Virginia Community College. Ea a făcut, de asemenea, o muncă importantă care pledează pentru drepturile familiilor militare. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, familia, copiii, soțul și multe altele despre Jill Biden.

Jill Biden Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jill Biden? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 127 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-38 țoli. Este și o ciudată de fitness. Poartă o sutienă de mărimea 33 B. Are părul blond și ochii căprui închis.

Jill Biden Age

Câți ani are Jill Biden? Ziua ei de naștere cade pe 3 iunie 1951. În prezent, are 69 de ani. S-a născut în Hammnton, NJ. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Jill BidenWiki / Bio
Nume realJill Tracy Jacobs
PoreclăJill Biden
Faimos caPolitician
Vârstă69 de ani
Zi de nastere3 iunie 1951
Locul naşteriiHammonton, New Jersey, S.U.A.
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 5 in
Greutate58 Kg (127 lbs)
Statisticile figurii34-24-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiStep- Copii: Beau și Hunter

Fiica: Ashley Biden

SoțulJoe Biden
Valoarea netăAproximativ 6 milioane USD (USD)

Jill Biden Soț și copii

Cine este soțul lui Jill Biden? Ea s-a legat de Joe Biden în 1977. Este mama vitregă a celor doi fii ai săi din prima căsătorie, Beau și Hunter, a căror mamă și sora au murit într-un accident de mașină în 1972. Pe lângă aceasta, Joe și Jill Biden au o fiică, Ashley, născută în 1981.

Citește și: Joe Biden (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Viață de familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jill Biden Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Jill Biden? Este profesor de engleză și lectură în licee timp de treisprezece ani și a predat și adolescenți cu dizabilități emoționale la un spital de psihiatrie. Între 1993 și 2008, a fost instructor de engleză și scris la Delaware Technical & Community College. Este cofondatoare a Fundației Biden, este activă în Delaware Boots on the Ground și este cofondatoare a Unirii forțelor cu Michelle Obama. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 6 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jill Biden

  • A început să lucreze la vârsta de 15 ani, inclusiv chelnerițe la Jersey Shore.
  • S-a înscris la Brandywine Junior College din Pennsylvania pentru un semestru.
  • În 1975, a absolvit o licență în Arte la Universitatea din Delaware.
  • Ea și soțul ei au cumpărat o casă de vacanță fără apă de 2,7 milioane de dolari, în plaja Rehoboth, Delaware, lângă parcul de stat Cape Henlopen.
  • Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  • Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  • Albul este una dintre culorile ei preferate.
  • Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Neilia Hunter (soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found