Kelsey Henson (soția lui Hafþór Júlíus Björnsson) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, soț, valoare netă, carieră, fapte

Kelsey Henson este un canadian model și antrenor de fitness care este mai bine cunoscut ca soția omului puternic și actor profesionist islandez Hafþór Júlíus Björnsson, care a interpretat rolul lui Gregor ‘The Mountain’ Clegane în seria HBO ‘Game of Thrones’ timp de cinci sezoane. Kelsey a lucrat în domeniul construcțiilor în organizații precum Voice Construction OPCO ULC, Guthrie Mechanical Services Ltd. și Tervita Corporation. De asemenea, a lucrat ca reprezentantă a serviciilor financiare la Canadian Imperial Bank of Commerce și a lucrat ca chelneriță la Earls Kitchen + Bar din Fort McMurray, Alberta, unde s-a întâlnit prima dată cu soțul ei. Deține mai multe certificări, inclusiv „WHMIS Train the Trainer”, „Tervita Basic Fire Extinctor Training”, „Principles of Health & Safety Management” și „Basic Instructional Techniques”. În afară de aceasta, ea este, de asemenea, o vedetă Instagram și are un fan imens care urmărește acolo. De fapt, sub contul ei de Instagram, ea postează adesea poze de antrenament cu soțul ei.

Kelsey Henson Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

Vârsta lui Kelsey Henson are 30 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 2 inci. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-36 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 B. A lăudat și pentru figura ei uimitoare. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. Se menține în formă, făcând exerciții regulate. Culoarea ochilor ei este albastru și mătăsos și păr lung, de culoare blond închis. Ea este și o ciudată de fitness și își menține silueta și părul adăugând legume verzi și sănătoase în regimul zilnic de dietă.

Kelsey Henson Nuntă, soț și copii

Kelsey Henson, antrenor de fitness în vârstă de 30 de ani, este căsătorită cu renumitul ei soț pe nume, Hafor Júlíus Björnsson. S-a întâlnit prima dată cu viitorul ei soț Hafþór la restaurantul Earls Kitchen în 2017, în timp ce îi servea mâncare și băuturi. În acel moment, Björnsson a vizitat Alberta pentru competiția de om puternic din acel oraș. Apoi, pe 28 august 2018, Kelsey s-a căsătorit cu iubitul ei de multă vreme Hafþór Júlíus Björnsson în Islanda.

Vestea căsătoriei lor a fost făcută de cuplu prin intermediul conturilor lor de Instagram respective pe 21 octombrie 2018. Mai întâi Kelsey a postat o poză de la nuntă cu textul „Aștept cu nerăbdare să-l atrag pe acest tip mare pentru tot restul vieții mele”. Björnsson a împărtășit o altă fotografie cu legenda „Este cu mare plăcere că acum pot suna Kelsey Morgan Henson soția mea!”

Vizualizați această postare pe Instagram

Aștept cu nerăbdare să-l atrag pe acest tip mare pentru tot restul vieții mele. ♥ ️. @thorbjornsson Te iubesc acum și pentru totdeauna și promit să stau lângă tine prin tot ceea ce viața ne aruncă asupra noastră. Te iubesc iubito! 👰🏼🤵🏼. . @weddingiceland. # căsătorit # tocmai căsătorit # soție # soț # soție # minge de lanț # împreună # pentru totdeauna # partenerii # prietenul de suflet # cel mai bun prieten # scopuri # dragoste # fericit # fericire # zâmbete # frumoasă # familie # secret # nunta intimă # nunta # fotografie # nunta fotografie # naștere fotografie #lavă #câmpuri #viking #canadian

O postare distribuită de Kelsey Henson (@ kelc33) pe 20 octombrie 2018 la 11:49 PDT

Citește și: Ashley Olsen (Antreprenor) Valoare netă, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Wiki, Fapte

În plus, are o fiică vitregă pe nume Theresa Líf, din relația sa anterioară cu Thelma Björk Steimann. De asemenea, are un pomeranian pe nume Asterix, pe care îl adoptase cu fosta sa iubită Andrea Sif Jónsdóttir. Câinele are propriul profil Instagram, care este condus de Björnsson.

Kelsey Henson Bio & Family

Kelsey Henson s-a născut la 5 martie 1990 în Canada. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei caucaziene. Tatăl și mama ei aparțin ambii descendenți caucazieni albi canadieni. Are și frați și are o soră pe nume Kathleen Henson. Sora ei este fotograf profesionist. De asemenea, are o nepoată numită „Nikyla”. În ceea ce privește educația, a urmat Universitatea din Alberta pentru a finaliza absolvirea. A intrat la Universitatea din Alberta în 2012 pentru a studia Sănătatea și Siguranța la locul de muncă și a obținut certificatul în 2014. Mai târziu, în 2017, a obținut două denumiri de siguranță în construcții, National Construction Safety Officer (NCSO) și Health & Safety Administrator (HSA), din Alberta Asociația pentru siguranța construcțiilor (ACSA).

Citește și: Addison Rae | Top 10 fapte despre steaua TikTok pe care trebuie să le cunoașteți

Kelsey Henson Net Worth

Sursa de venit a lui Kelsey Henson este cariera de actorie și dans și istoria familiei sale bogate. Valoarea netă estimată de această regină a frumuseții este estimată la aproximativ 1 milion USD. În prezent, este foarte concentrată asupra carierei sale.

Kelsey Henson Carieră

Vorbind despre carieră, la începutul carierei, a lucrat ca chelneriță într-un restaurant local din Alberta. Mai târziu, a fost administrator de proiect și consilier junior de siguranță la uzina de bază Suncor din Fort McMurray. Kelsey a părăsit postul și s-a alăturat companiei Guthrie Mechanical Services Ltd ca operator de clădiri. În 2017, ultimul ei loc de muncă a fost ca administrator de servicii de teren la Tervita Corporation. Ea a primit funcția de ofițer național de siguranță în construcții (NCSO) și de administratorul de sănătate și siguranță (HSA) de la Asociația pentru siguranță în construcții din Alberta.

Vizualizați această postare pe Instagram

Ziua Iubirii Fericite pentru totdeauna valentinul meu th @ thorbjornsson. Te iubesc pentru totdeauna și mereu ❤️

O postare partajată de Kelsey Henson (@ kelc33) pe 14 februarie 2020 la 12:47 pm PST

Citește și: Sophie Turner (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Soț, Valoare netă, Fapte

Kelsey Henson Wiki

Wiki / Bio
Nume realKelsey Henson
PoreclăKelsey
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere5 martie 1990
ProfesieModel, Fitness Guru, Blogger
Renumit pentru1. Personalitate Instagram și personalitate socială

2. Fiind soția lui Hafþór Júlíus Björnsson

(Actor islandez, model și

Om puternic profesional)

Locul naşteriiCanada
Naţionalitatecanadian
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieDescendență albă caucaziană
ZodiacPești
Reședința curentăEdmonton, Alberta, Canada
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'2 "

Centimetri: 158 cm

Metri: 1,58 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-24-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Nici unul

Sora: Kathleen Henson

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Fost iubitPrieten de lungă durată

Hafþór Júlíus Björnsson

IubituleHafþór Björnsson (Game of Thrones

Steaua "Muntele")

Soț / SoțieHafþór Júlíus Björnsson (Căsătorit 2018 - Prezent)
CopiiFiica vitregă numită „Theresa Líf”
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea din Alberta
ŞcoalăLiceul din Toronto
Favorită
Culoare preferataRoz
Bucătăria preferatăItaliană
Călătorie preferată

Destinaţie

Europa
Hobby-uriExerciții fizice, călătorii și înot
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Valentina Fradegrada (model Instagram), Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Informații rapide, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte și Totul

Kelsey Henson Fapte

  • Wiki pentru soțul lui Kelsey Henson: Jocul Tronurilor, actor faimos pe munte are o înălțime de 6 picioare și 9 inci.
  • Ea este activă pe platformele sale de socializare și adesea împărtășește videoclipuri și imagini împreună.
  • De asemenea, cuplul se antrenează împreună la sală și împărtășesc în mod regulat fotografii din sesiunile de antrenament.
  • Biografia ei de pe Instagram scria astfel: „Vârstă canadiană de 30 de ani, care trăiește în Islanda, se antrenează pentru câștiguri!”
  • Plaja este locul ei preferat.

Citește și: Khia Lopez (Model de modă) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Citește și: Daniella Pick (cântăreață și model) Bio, vârstă, înălțime, fapte necunoscute, profil, carieră, valoare netă


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found