Chloe Morello (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Chloe Morello este o vlogger australiană de pe YouTube care a câștigat un milion impresionant de abonați la canalul ei de omonim de pe YouTube. Chloe Morello a câștigat popularitate pe canalul ei de YouTube pentru postarea de videoclipuri despre stilul de viață. De obicei, postează videoclipuri despre trucuri, stil personal, sfaturi de frumusețe și modă pe canalul ei. De asemenea, uneori postează videoclipuri provocatoare. Portretizarea ei s-a bazat în mare măsură pe personalitatea ei reală pe YouTube și s-a ocupat de zvonurile că ar fi anorexică. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Chloe Morello Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Chloe Morello? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Este și o ciudată de fitness. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Chloe Morello Age

Câți ani are Chloe Morello? Ziua ei de naștere cade la 1 decembrie 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Batemans Bay, Australia. A crescut cu o soră mai mică pe nume Ellie. Tatăl ei, italian, a imigrat în Australia în copilărie. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Cody Jones (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Chloe Morello Wikipedia

Chloe MorelloWiki / Bio
Nume realChloe Morello
PoreclăChloe
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere1 decembrie 1990
Locul naşteriiGolful Batemans, Australia
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiSingur
Soț / SoțieSebastian Maximiliano
Valoarea netăaproximativ 30.000 $ (USD)

Chloe Morello Soț

Cine este soțul lui Chloe Morello? A legat nodul cu Sebastian Maximiliano, în ianuarie 2018. Cuplul nu a binecuvântat încă cu niciun copil. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Chloe Morello Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Chloe Morello? Curând a câștigat un fan considerabil urmărind pe canalul ei. Nu numai că era interesată să-și facă propriile videoclipuri, dar îi plăcea și să urmărească alți celebri YouTuberi. A fost influențată în special de celebrul vlogger YouTube, Michael Buckley, al cărui canal, precum și alte profiluri de socializare, le-a urmat îndeaproape. Valoarea sa netă este estimată la peste 30.000 USD (USD).

Citește și: Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera Chloe Morello

Chloe Morello primește o mulțime de comentarii la postările sale. De asemenea, a fost criticată de mulți pe motiv că nici măcar nu este aptă să găzduiască videoclipuri de modă. Cu toate acestea, Chloe susține adesea că nu vrea niciodată să afecteze negativ oamenii, cerându-i adepților să nu-i urmărească videoclipurile dacă nu le plac. În ciuda tuturor negativității, ea a continuat să facă videoclipuri pentru a-și distra fanii și a primit mult sprijin de la ei.

Chloe Morello Fapte

  1. Chloe Morello lucra la motelul familiei sale de pe coasta NSW din Australia și obișnuia să lucreze și la un crematoriu.
  2. Videoclipurile ei au captivat oameni până în Olanda și Arabia Saudită.
  3. A lucrat la campanii cu mărci de top precum L’Oreal Paris, YSL, Napoleon Perdis, Vaseline și Simone Perele și va lucra cu Priceline în viitorul apropiat.
  4. Roșu este culoarea ei preferată.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found