Mac (cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Poppy, originar din Boston, Massachusetts, este un cântăreț, compozitor, muzician american, youtuber și lider religios. Ea atrage atenția publicului după ce a prezentat-o ​​ca o entitate android neobișnuită, care a comentat și satirizat cultura internetului și societatea modernă, în 2014. Este, de asemenea, cunoscută pentru single-urile sale „Lowlife” și „Everybody Wants To Be Poppy”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, despre biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile macului

Cât de înaltă este Poppy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale macului? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Epoca de mac

Câți ani are Poppy? Ziua ei de naștere cade pe 1 ianuarie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Ea se identifică ca fiind latină. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Boston, MA. A crescut în Nashville, Tennessee.

Familia Poppy

Care este numele real de Poppy? Numele ei real este Moriah Rose Pereira. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Este în mod natural o brunetă. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. În ceea ce privește educația, a făcut jumătate din educația sa în școala publică, unde a fost agresată pentru că era slabă și liniștită și și-a finalizat studiile prin educație la domiciliu.

Citește și: Lil Mosey (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Carieră, Valoare netă, Fapte

Poppy Wiki

MacWiki / Bio
Nume realMoriah Rose Pereira
PoreclăMac
Faimos caCantaret pop,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere1 ianuarie 1995
Locul naşteriiBoston, MA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleEric Whitney (Logodnic)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 8,3 milioane USD (USD)

Prietenul de mac

Cine este iubitul lui Poppy? În octombrie 2019, Poppy a început să se întâlnească cu muzicianul Eric Whitney, cunoscut profesional ca Ghostemane. În iulie 2020, ea a anunțat pe rețelele de socializare că cei doi erau logodiți.

Citește și: Maren Morris (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Poppy Net Worth

Care este valoarea netă a Poppy? Cântatul este sursa ei principală de venit. Și-a început cariera muzicală în 2011. A realizat două canale YouTube: „Moriah Poppy”, care a fost șters, și „Poppy”. Valoarea sa netă este estimată la peste 8,3 milioane de dolari (USD).

Cariera de mac

Poppy a cântat la festivaluri de socializare, inclusiv VidCon în iunie 2012 și DigiTour în iunie 2013. Ea își amintește că a vrut să fie Rockette în copilărie și a crescut dansând, ceea ce a făcut timp de 11 ani. Ea a jucat într-o serie de videoclipuri pentru Comedy Central numite „Internet Famous with Poppy”, în 2017. Mai mult, Poppy și-a lansat canalul YouTube pe 6 octombrie 2011.

Fapte de mac

  1. Poppy este activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
  2. Poppy a vorbit în interviuri despre identitatea ei de gen, spunând: „Nu mi-am dat seama, dar aș vrea să rămân neutră din punct de vedere al genului. Nu vreau să mă clasific. Sunt doar Poppy. ”
  3. A apărut și într-un episod al aclamatului serial web Good Mythical Morning.
  4. Ea a lansat o copertă a piesei „Metal” a lui Gary Numan ca single pe toate platformele digitale, în 2018.
  5. Ea a devenit chipul primei colecții „Hello Sanrio” a retailerului japonez Sanrio, în 2016.
  6. În 2017, Poppy a semnat cu Mad Decent și și-a lansat primul album de studio, „Poppy.Computer”.

Citește și: Clairo (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found