Pia Muehlenbeck (Instagram Star) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Valoare netă, Fapte

Pia Muehlenbeck (născută la 5 noiembrie 1991) este o cunoscută personalitate pe internet, Instagram Star și model. Ea a susținut faima față de videoclipurile sale de pe YouTube și Instagram despre machiaj și provocări. În afară de aceasta, ea este, de asemenea, co-fondatoare a Luxe Sportswear Co. Reglați biografia!

Soțul Pia Muehlenbeck

Pia Muehlenbeck este căsătorită cu Kane Vato. Duo-ul s-a angajat la Paris în octombrie 2017. La 4 decembrie 2018, cuplul a legat în sfârșit la Byron Bay în Tree Restaurant. Ea a emis un cod vestimentar strict pentru oaspeți, deoarece dorea ca ei să poarte tonuri naturale de pământ pentru nuntă. Pia a purtat o rochie orbitoare cu flori albe, în timp ce mirele a purtat un costum simplu bej. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Pia Muehlenbeck Vârstă, înălțime și greutate

Cati ani are Pia? Varsta Pia Muehlenbeck are 29 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 57 kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-34 țoli. Poartă o dimensiune de cupă de sutien de 32 D. Poartă o dimensiune de pantof de 7 S. Are ochi căprui deschis și părul castaniu. Are o figură curbată, seducătoare și fierbinte. Este și o ciudată de fitness. Semnul ei zodiacal este Scorpionul. Are pielea strălucitoare și strălucitoare.

Pia Muehlenbeck Wiki

Bio / Wiki
Nume realPia Muehlenbeck
PoreclăPia
Născut5 noiembrie 1991
Vârstă29 de ani (începând cu 2020)
ProfesieAntreprenor, Star International
Renumit pentru1. Instagram

2. Cofondator al Luxe Sportswear

Locul naşteriiReutlingen, Germania
Naţionalitatelimba germana
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAmestecat
ZodiacScorpionul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'8 "
GreutateAproximativ 57 kg

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-26-34 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 D
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)

Familie
PărinţiTatăl: Thomas

Mama: Petra Koenig

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Tara Muehlenbeck

Relaţie
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Iubit / ÎntâlnireNici unul
Soț / SoțieKane Vato
CopiiNici unul
Calificare
Educaţie1. Colegiul Aquinas, Universitatea Bond

2. Universitatea de Tehnologie

ŞcoalăLiceul local
Cont social
Link cont socialInstagram

Pia Muehlenbeck Net Worth

Valoarea netă a Pia Muehlenbeck este estimată la aproximativ 1 milion de dolari. Sursa sa principală de venit este afacerea ei, Slinkii Athletic și Luxe Sportswear Co. Ea câștigă, de asemenea, din susținerea mărcii și sponsorii săi. În afară de aceasta, ea câștigă, de asemenea, din canalul ei de YouTube în jur de 1,8K $ - 28,5K $. De asemenea, este plătită pentru postările sale specifice pe care le partajează sub contul ei de Instagram.

Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari

(Începând cu 2020)

Sursa primara

de venituri

Cariera în afaceri
AprobăriAproximativ 500 USD - 600 USD
SalariuNecunoscut

Pia Muehlenbeck Carieră

După cariera sa, după absolvire, și-a urmat cariera de avocat. Apoi, și-a schimbat profesia în modeling. Mai târziu, ea este co-fondatoare a brandului de îmbrăcăminte sportivă, Slinkii Athletic și Luxe Sportswear Co. În afară de cariera sa de model, pe 9 august 2014, a creat un canal YouTube cu iubitul ei, Kane, intitulat Kane și Pia. Cel mai popular videoclip de pe canalul ei este „Realizarea rochiei mele de nuntă perfecte - ÎNCERCAȚI!” și „Stațiunea de plajă numărul 1 din Bali | Pia Muehlenbeck ”. În afară de youtuber, ea este o vedetă de instagram. Are un imens fan care urmărește acolo. Are 2 milioane + de adepți sub contul ei de Instagram, începând din august 2020.

Pia Muehlenbeck Bio & Family

Pia Muehlenbeck s-a născut la 5 noiembrie 1991 la Reutlingen, Germania. Numele tatălui său este Thomas și numele mamei este Petra Koenig. Are și frați. Are o soră pe nume Tara Muehlenbeck. Pia a crescut în Germania împreună cu părinții ei, dar mai târziu s-a mutat în Australia pentru educație. Conform calificărilor sale educaționale, ea a educat de la Aquinas College, Bond University. Apoi s-a mutat la Sydney, a urmat Universitatea de Tehnologie pentru a studia licența în drept.

Citește și: Sophia Esperanza (Instagram Star) Wiki, Bio, Prieten, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Pia Muehlenbeck Fapte

  1. Este activă pe platformele de socializare.
  2. Mâncarea ei preferată este Tiramisu, Înghețată.
  3. Este și o iubitoare de animale de companie.
  4. Îi place să urmărească serialul Harry Potter.
  5. În prezent, ea este ocupată cu filmările ei, încărcând videoclipuri pe YouTube și cu brandurile ei de modă.
  6. Ea a susținut unele dintre mărcile precum Guess, BMW, Dior, costume de baie Jets, Alice McCall.
  7. Își iubește mama foarte mult și a scris subtitrarea ei pe Instagram ca:

Care este primul lucru pe care îl veți face de îndată ce totul se va termina? 💭 Al meu va merge să-și vadă mama. ☺️ Acum este momentul, mai mult ca niciodată, să prețuim lucrurile care sunt cu adevărat importante în viață .. dragoste, relații și familie. Eu și mama noastră avem o relație atât de strânsă, vorbim literalmente ore întregi pe zi, dar în prezent suntem în carantină în diferite state, cu granițe închise. Aceste fotografii cu mama mea înseamnă atât de mult pentru mine, de fapt mai mult decât orice alte fotografii pe care le am în acest moment. Acum câteva săptămâni, mama a venit la Sydney să mă viziteze și, în același timp, una dintre mărcile mele preferate, @Swarovski a întrebat dacă aș putea ajuta să creez conținut pentru frumoasa lor colecție de Ziua Mamei. A fost sincronizarea sinceră perfectă! Așa că mama și cu mine am făcut un picnic picnic și l-am rugat pe Kane să ne ia câteva fotografii. Ne-am distrat atât de mult împușcând asta, încât majoritatea fotografiilor erau doar noi în râsuri sau hrănindu-ne reciproc tortul! Haha! Privind prin rola camerei, m-a făcut să râd cu voce tare. Dar acum, voi prețui aceste fotografii mai mult ca oricând, pentru că nu știu când o să mă mai văd din nou. Granițele sunt închise, toți ne facem propria noastră izolare și nimeni nu știe cât de mult ar putea dura acest lucru, așa că acum mă uit la aceste fotografii cu un plus de dragoste și dragoste, deoarece sunt ultimele pe care le am în prezent cu mama pentru acum. Știu că acesta nu este tipul obișnuit de subtitrare pe care l-ați aștepta pentru o postare sponsorizată, dar acestea sunt vremuri neobișnuite și cred că este mai bine să fii sincer cu privire la aceste lucruri! Abia aștept să vă îmbrățișez în curând mămică!

Pia a subtitrat aceste cuvinte sub contul ei de Instagram pe o imagine cu mama ei!

Citește și: Mathilde Tantot (Instagram Star) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found